LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrellis son Angelo om att vara ett kändisbarn – svåra uppväxten: ”Mycket fördomar”

31 aug, 2024
Charlotte Perrellis äldsta son Angelo är idag 20 år gammal. I en intervju med Expressen berättar Angelo om hur hans uppväxt påverkats av sin mammas karriär.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Charlotte Perrelli, 49, bor tillsammans med maken Anders Jensen, 47, och de yngsta sönerna Adrian, 10, och Alvin, 5, i Marbella, Spanien. Även äldsta sonen Angelo bor i Spanien. Han har hunnit bli 20 år gammal och jobbar idag som fastighetsmäklare.

I en intervju med Expressen berättar nu Angelo för första gången om uppväxten, och hur han formats av mamma Charlotte.

Angelo Perrelli om barndomen: ”Mycket fördomar”

Angelo berättar att han har ett stort intresse för musik, något han fått av Charlotte.

– Så fort jag får chansen att sätta mig vid ett piano så gör jag det. Mamma och jag har suttit många kvällar och spelat och sjungit tillsammans.

– Jag älskar musik och det finns en stark dröm att göra något av det. Men sen om det är just den drömmen jag ska gå efter, det är en annan femma.

Annons

Han är däremot förberedd på att valet skulle möta blandade reaktioner.

– Folk har mycket fördomar redan som det är. Att jag är ett så kallat ”kändisbarn”. Men jag känner väl att jag tagit den striden tillräckligt i mitt liv redan, säger Angelo och fortsätter:

– Om jag bara ser till mig själv och vad jag vill göra, så jag kommer nog satsa mer på musiken. Går det bra så går det bra. Om det inte gör det så har jag ett fint stöd hemifrån oavsett.

Angelo Perrelli skämdes för Charlotte: ”Lite pinsamma”

I ju med Charlottes enormt framgångsrika karriär har Angelo under hela uppväxten fått se hur det funkar i branschen.

– Men det är först nu på senare tid som jag insett vilken roll och betydelse min mamma haft. När jag var tonåring och hon kanske inte var ”superinne” så kunde jag inte riktigt se det. För mig var hon min mamma och allt det där var bara hennes jobb.

– Jag tror att det är likadant för alla barn. Att man i perioder tycker att ens föräldrar är lite pinsamma. Men jag skäms inte för mamma längre. Eller jag har väl inte skämts så, men du förstår vad jag menar. Jag har insett nu hur mycket jag ser upp till henne.

FOTO: Karin Törnblom/TT / Instagram

Annons