ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Charlotte Perrellis son bryter tystnaden – berättar om striderna: ”Gått igenom väldigt mycket”

08 okt, 2024
Charlotte Perrelli
Nyligen fyllde Charlotte Perrelli 50 år.
I samband med födelsedagen avslöjar nu hennes son Alessio några intima detaljer om deras relation – och striderna de gått igenom.
”Våra strider har gjort vår relation mycket starkare”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Charlotte Perrelli fyllde nyligen 50 den storslagna födelsedagen firades tillsammans med 120 gäster som flögs in från Sverige till soliga Marbella i Spanien.

Under festligheterna såg vi bland annat, festfixaren, Micael Bindefeldt, programledaren Christine Meltzer, designern Christer Lindarw och sångerskan Carola Häggkvist, som alla är nära vänner till Charlotte.

Några andra som självklart var på plats var Charlottes närmsta familj bestående av maken Anders Jensen, 47 och sönerna Adrian, Alvin, och Alessio.

Alessio avslöjar bråk med mamma Charlotte Perrelli

I samband med födelsedagen delade Alessio dessutom ett känslosamt inlägg på Instagram, där han med ärliga ord hyllade sin mamma Charlotte.

”Grattis till den snyggaste och snällaste 50-åringen som finns! Du är nog min allra största förebild och jag hoppas att jag är 1/10 av den personen du är när jag blir lite äldre.. Du har alltid varit vid min sida och har varit som min ärkeängel som har gett mig styrka, mod, kärlek, kunskap!”, inleder Alessio inlägget.

Annons

Alessio avslöjade också i inlägget att trots att han och Charlotte har en mycket nära relation – ryker de, precis som många andra föräldrar och barn, ibland ihop – och det kan bli riktiga strider.

”Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans.. Men våra strider har bara gjort vår relation mycket starkare och varje gång jag har fallit så har du varit där och hjälpt mig på mina ben igen!”, skriver han och fortsätter:

”Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig i ett Instagram-inlägg men det du gör för familjen varje dag och hur hårt du sliter för saker du vill och hur hårt du sliter för folk runt omkring dig. Ibland fattar jag inte hur du kan va så fantastisk på allt du gör men jag vet allt du har nu är för att du har slitit så otroligt hårt för att få tidigare.. Jag skulle kunna skriva hela dagen men jag vill att du vet att jag kommer älska dig till förevigt! Tack för att du är min mamma. (Jag tänkte hålla tal på festen men skulle nog inte kunna hålla mig från tårar då)”

Så fint Alessio, och grattis ännu en gång till Charlotte!

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons