Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Charlotte Perrellis svar på tal efter läsarnas ord om barnen

06 jul, 2019
AvStina Dahlgren
Charlotte Perrelli har precis kommit hem från en familjesemester i Grekland. Efter ett inlägg om barnen får hon nu kritik från läsarna, men försvarar sig snabbt.
Annons
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artistenBrand logo
Här överraskar Julia Bergman sonen på sin 5-årsdag – med svenska artisten

Artisten Charlotte Perrelli, 44, blev fyrbarnsmamma i slutet av 2018. Under tiden sångerskan deltog i TV4:s Så mycket bättre var hon gravid och efter inspelningen föddes sonen Alvin.

ANNONS ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här!

Charlotte Perrelli hade en svår graviditet där hon bland annat drabbades av vasa previa under graviditeten, en sällsynt diagnos som gör att barnet i magen trycker mot mynningen och kan orsaka blödningar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efter förlossningen har hon haft problem med ryggen, och under en flygtur till Marbella blev det värre.

”Har tyvärr fått fruktansvärt ont i ryggen…har haft ont sedan i december och har röntgats för ett par veckor sedan men inte fått svar än. Efter flygresan fick jag en låsning och nu kan jag knappt gå”, skrev hon i ett blogginlägg.

Semester med maken Anders Jensen och barnen

Även när hon kom hem till Sverige fortsatte problemen, men trots det tog hon risken att än en gång sätta sig på ett flygplan. Den här gången verkar det dock som att det har gått bättre och hon, maken Anders Jensen, 41, och de fyra barnen Angelo, 15, Alessio, 13, Adrian, 5, och lilla Alvin, drygt åtta månader, fick en fin semester i Grekland ihop.

Annons

”Vilken makalöst skön semester vi haft. En av de bästa. Vi sökte ett ställe som hade något för alla åldrar för barnen och det fick vi. Det var prio på att barnen skulle ha det kul för då för vi oxå en toppensemester.” skriver hon i ett nytt blogginlägg.

Charlotte Perrelli och maken Anders Jensen
Charlotte Perrelli med maken Anders Jensen.

Inlägget har rubriken ”Brunbrända barn” och hon har lagt upp flera bilder på sina barn i texten.

”Brunbrända, utvilade och fulltankade med kärlek”, avslutar hon.

Charlotte Perrellis svar efter kommentarerna på bloggen

Det har dock inte tagits emot bra av läsarna som menar att barn inte ska vistas i solen.

Brunbrända barn är inget att sträva efter. Särskilt små barn ska överhuvudtaget inte utsättas för sol. Det kan senare livet få konsekvenser i form av hudcancer.”

Charlotte Perrelli försvarar nu sig själv och påpekar att läsarna har rätt, men att de inte vet hur allt ligger till egentligen.

FOTO: TT/Eero Hannukainen, TT/Karin Törnblom, TT/Carolina Byrmo

Charlotte Perrelli med Anders Jensen och alla barn på Alvins dop
Charlotte Perrelli med hela familjen på lilla Alvins dop. Fr.v. Izabella Jensen (Anders barn från tidigare relation), Alessio Perrelli, Anders Jensen, Adrian Perrelli-Jensen, Alvin Loui Perrelli-Jensen, Charlotte Perrelli, Angelo Perrelli.
Annons