RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Chockavslöjandet i Robinson – Tove skjutsades till örådet med taxi

22 okt, 2024
Robinson-profilen Tove Dalsryd har kommit in i Robinson 2024!
Och det var inte vilken entré som helst, hon dök upp mitt under ett ö-råd.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”Brand logo
Edward Bloms hårda känga till Robinson: ”Dagisbarn”

Tove Dalsryd, 31, gjorde succé i Robinson 2023 och därför var det nog många tittare som hoppade av lycka när man fick se hennes ansikte i förra veckans ö-råd av Robinson 2024. Det visade sig att hon är en av årets deltagare och hon hamnade i Lag nord.

När Hänt når Tove berättar hon att det var TV4 som ringde upp henne den här gången och frågade om hon ville vara med i Robinson igen.

– Jag behövde inte göra casting, de sa bara att jag fick vara med igen liksom, säger Tove till Hänt.

Då tackade du ja direkt?

– Ja, gud ja, det var ingen tvekan. Jag ville vara med, säger Tove.

Toves entré i Robinson 2024

När Tove gjorde entré i årets säsong gjorde hon det med stil. In på ö-rådet kom Tove, fixad från topp till tå och såg nog fräschare ut än någon Robinson-deltagare någonsin gjort.

Annons

– Ja nej men jag gjorde browlift innan på hotellrummet och färgade brynen och så gjorde jag ögonfransförlängning, förklarar Tove för Hänt.

Hon berättar att hon även fick åka taxi till örådet.

– Jag kom ju in på ö-rådet direkt från hotellrummet, det var därför jag såg så fixad ut. Så ja, jag kom ju direkt från hotellrummet, jag hade ju bara varit där hela dagen.

ROBINSON 2024
FOTO: TV4

Ö-rådet försenades – Tove behövde sitta och vänta i taxin

Att åka taxi till ett ö-råd hör inte riktigt till vanligheterna och även att somna precis innan man ska in i Robinson är nog inte heller speciellt vanligt. Men detta är exakt vad som hände Tove.

– Ö-rådet var väl på fastlandet eller vad man säger, för jag åkte bil från hotellet. Men själva ö-rådet blev försenat så jag fick vänta jättelänge för det var någon som blev sjuk eller mådde dåligt tror jag. Så jag satt och väntade länge, det är därför de ser så slitna ut på ö-rådet, för ö-rådet tog flera timmar, berättar Tove och tillägger:

– Och jag satt ju bara där i en bil och jag kommer ihåg att jag somnade innan där i bilen.

Vem det var som var sjuk och kände sig dålig visste inte Tove där och då. Men hon tror att det var Natalie som kände sig krasslig.

FOTO: TV4

Annons