LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Chockbeskedet: Jocke och Jonna har gjort slut

07 aug, 2017
AvHanna Svärd
Youtube-paret Joakim "Jockiboi" Lundell och Jonna Lundell har gjort slut. Det uppger de båda på Snapchat där de också kan bekräfta att de inte är osams.
Annons

Youtube-paret Joakim, 31, och Jonna Lundell, 23, har bestämt sig för att gå skilda vägar. Det uppger paret både i Youtube-kanalen och på deras sociala medier.

– Jag och Jonna är inte ihop längre, vi har gjort slut men inte skilt oss. Tanken är väl inte att vi inte ska var ihop, utan att det här ska vara en chans efter den här videon att lägga alla kort på bordet, säger Joakim i videon.

En anledning till uppbrottet verkar vara allt vad kändisskapet innebär, och att det blivit ohållbart i deras förhållande.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi har ingen tid till ett förhållande där man går på bio och får vara i fred, eller där man får bråka i en affär, vi får inte vara normala personer i en normal miljö. Vi får inte vara oss själva, fortsätter Jonna.

På Joakims Snapchat-sory delar han också med sig av uppgifterna.

“Jag och Jonna har gjort slut med varann och detta är inget skämt eller nåt!!! Detta är ett gemensamt beslut”, skriver han på Snapchat.

Annons

Även på Instagram har Joakim delat med sig av förändringen.

“Oroa dig inte älskling! Vi kommer lära oss hur vi ska älska, men det är svårt att älska när man är ung i hjärnan och oerfaren! Och dessutom inte vet och förstår hur man ska ha ett förhållande! Vi kommer lära oss att bli bäst på detta, för den kärlek vi besitter mellan oss inspirerar hela detta land att tro på äkta kärlek! Ibland är jag osäker om det finns en så stark kärlek som våran någonstans! Det känns som att vi kan klara exakt allt bara vi är tillsammans! Nu ska vi pröva att stå på egna ben för att med tiden mötas starkare och äga den här skiten som kallas kärlek! “, skriver han i ett inlägg.

Paret som på senaste tiden varit öppna med sina svårigheter att skaffa barn, och som nyligen gick ut med att de bestämt sig för att adoptera, menar dock att de inte på något sätt är osams. Och oavsett om Joakim och Jonna har som mål att hitta tillbaka till varandra eller inte, så uppmanar de sina fans till att låta dem hålla frågan privat.

Annons

“Ni kommer få svar på varför detta hände och varför vi tog ett gemensamt beslut, men vi uppskattar om ni slutar spekulera i varför det tog slut för det har ingenting att göra med att någon av oss har sårat den andra.”

“Vi är inte osams över huvud taget och vi kommer aldrig säga ett elakt ord om varann då vi älskar varann och har fullaste respekt för varann”, skriver han.

Även Jonna Lundell berättar om uppbrottet på Snapchat, där hon precis som Joakim ber om att folk ska undvika att lägga sig i.

“Jag vill bara be er låta oss ta tag i detta själva då vi inte behöver att folk spekulerar, gör videos för att tjäna pengar eller visningar på våra problem eller liknande”, skriver hon.

Men om man ska se till parets historia har de ju trots allt gjort slut vid ett flertal tillfällen för att sedan hitta tillbaka till varandra igen.

“Hon gör slut med mig ungefär 1 gång i månaden och gör saker hon senare ångrar MEN som alla andra gånger det hänt kommer jag aldrig att ge upp utan kommer resa mig upp varje gång och finnas vid hennes sida till mitt sista andetag. Jag har kämpat hela mitt liv och kommer fortsätta göra det”, skrev han i ett Instagram-inlägg i oktober förra året.

Läs också: Läkarens besked till Jockiboi och Jonna: ”Vi får inte skaffa barn”

Läs också:Jocke och Jonna om nya beslutet: ska adoptera

Foto: IBL, Instagram

Annons