ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Chockbilderna på Tori Spelling – går inte att känna igen: "Vad har hänt?”

28 okt, 2024
Nya bilder på Tori Spelling chockerar fansen, som tycker att hon ser oigenkännlig ut! ”Vad har hänt?”, frågar en följare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Demi Moore på röda mattanBrand logo
Här anländer Demi Moore på röda mattan

Den amerikanska skådespelerskan Tori Spelling, 51, är mest känd för sin roll som Donna Martin i succéserien Beverly Hills 90210.

Tidigare i år blev det känt att Tori och exmaken Dean McDermott, 57, gått skilda vägar efter 18 år som gifta. Ihop fick de tidigare makarna barnen Liam, 17, Stella, 16, Hattie, 13, Finn, 12 och Beau, 7.

Tori Spelling har använt flera bantningsmedel: ”Kunde inte gå ner i vikt”

Efter skilsmässan har Tori varit öppen med att hon kämpat med sin vikt och har även erkänt till att ha använt det kontroversiella bantningsmedlet Ozempic. Däremot menar skådespelerskan att läkemedlet inte gav henne det resultatet hon ville ha.

Annons

– Efter Beau vägde jag 73 kilo och kunde inte gå ner i vikt. Läkaren sa att det är en åldersgrej, har hon tidigare berättat i podcasten Misspelling.

Till följd av det prövade Tori även andra bantningsmedel.

– Vi är i en annan tid, så jag skäms inte för att säga det. Jag kunde inte gå ner i vikt efter förra förlossningen. Jag använder det inte längre, men det hjälpte mig att gå ner i vikt.

Bilderna på Tori Spelling chockar

Nya bilder på Tori har nu chockat fans, som inte längre tycker sig känna igen stjärnan. Tidigare denna månad dök Tori upp på "The Hollywood Show" i Burbank, Kalifornien där hon fångades på flera foton.

Tori Spelling. FOTO: Albert L Ortega/Shutterstock
Tori Spelling. FOTO: NINO / BACKGRID US / TT
Annons

51-åringen har även själv delat ett foto från dagen på Instagram, där flera följare har reagerat i kommentarsfältet.

”Vad har hänt?”, frågar en följare.

”Tori är så liten... ser ohälsosamt ut.”, skriver en annan.

”Wow, känner inte igen Tori”, skriver en tredje.

FOTO: Chelsea Lauren/Shutterstock

Annons