LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Christian Bauers extrema livsförändring – veckor innan bröllopet med Pernilla

01 aug, 2024
Christian Bauer
I år ska Pernilla Wahlgren och Christian Bauer gifta sig för andra gången.
Då passar Christian på att genomgå en utseendeförvandling...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

I vintras hölls ett hemligt och intimt bröllop mellan Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58.

Anledningen till den hastiga vigseln var för att Pernillas pappa Hans Wahlgren skulle hinna med att leda henne fram till altaret, han hade nämligen fått en dödsdom till följd av en cancersjukdom.

Det har sedan dess stått klart att det ska hållas ytterligare ett bröllop för paret i år – men när exakt har inte kommit till allmänhetens kännedom ännu.

Christian Bauers förändring inför bröllopet

Vad som däremot står klart är att Christian Bauer redan nu börjar planera för att komma i riktigt bra form till den stora dagen.

– Jag känner mig inte riktigt i trim. Jag har lite mage som jag måste träna ner, säger han till Expressen och understryker att han inte känner någon stress.

– Stress skulle jag inte säga, men jag tänker på den. Man är ju inte femtio längre. Jag har precis lagt i en extra växel när det gäller både träning och kost.

Annons

Det råder ingen tvekan om att Christian har koll på träningen. Han har tidigare genomfört Vasaloppet hela fyra gånger och under våren var han nere i Marocko och genomförde ett stenhårt cykellopp.

– Jag cyklade sex dagar i sträck tio mil om dagen. Det var häftigt att se om kroppen skulle klara av att köra så dag efter dag. Jag börjar ändå närma mig 60, säger han och berättar hur han förändrar kosten inför vigseln:

– Men personligen ska jag främst dra in på chips. För det är en riktigt bov. Det är jättegott men det är många kalorier. Men framför allt så måste vi sluta upp med veckogodiset. Jag är lite svag för det. Och alla såser till maten, säger han till tidningen.

Målet till Spanienbröllopet: ”Vill ner till medium”

Det är inte bara på grund av att han vill vara läcker till bröllopet som han prioriterar formen.

– Jag vill betona att det inte handlar om att jag ska banta. Eller att jag verkligen måste gå ner i vikt. Det är bara en känsla. Just nu ligger jag precis mellan två storlekar. Det pendlar mellan large och medium eller storlek 52 och 50. Och jag vill ner till medium till den stora dagen, säger Christian.

Exakt när bröllopet blir av är inte känt, men enligt Christian tar det cirka tre-fyra veckor för honom att hitta bröllopsformen.

– Har jag väl bestämt mig så blir det så. Nu ska jag träna fem dagar i veckan fram till vår stora bröllopsfest.

FOTO: TT

Annons