LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Christian Hellberg är singel igen: "Det var för svårt att få ihop"

22 mar, 2016
author Hans & Anna Shimoda
Hans & Anna Shimoda
Christian Hellberg avslöjar nu för Hänt att relationen är över med Emelie Nevanperä. Men de umgås fortfarande som vänner.
Annons

Christian Hellberg, 43, blev kär och galen. Det var i december som Hänt kunde avslöja att meriterade tv-kocken fallit för Emelie Nevanperä, 25, som vann TV4:s program “Spring”, en ny version av den gamla klassikern “På rymmen”.

– Ja, vi dejtar. Vi har jävligt kul ihop, det är en bra känsla i det här, förklarade han då efter att ha tagit med sig henne på Svenska Hjältar-galan.

Nu är relationen dock över. Christian kommer själv fram till oss på galapremiären av Disneyfilmen “Zootropolis” och bekräftar brytningen.

– Vi har slutat dejta. Hon jobbar och bor ju uppe i Luleå med barn och jag bor här med barn så det var för svårt att få ihop. Men vi umgås och är fortfarande vänner, men vi dejtar inte.

Christian Hellberg och Emelie Nevanperä har gått skilda vägar, men är fortfarande vänner.

Christian är känd för tv-tittarna genom program som “Kockarnas kamp”, “Kockduellen”, “Grillmästarna” och “Sveriges skönaste gårdar”. Han har även skrivit kokboken “Smaker från Fjällbacka” ihop med sin barndomsvän Camilla Läckberg.

Till vardags är Christian köksmästare på innekrogen Griffins steakhouse i Stockholm.

Foto: IBL

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons