LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Christina Schollin: Därför får Kalí inte kalla mig gammelmormor

28 sep, 2024
AvElinor Hedgren
Oliver Ingrosso och Zoe-Fay Brown gick nyligen ut med att de väntar sitt andra barn.
Men Christina Schollin, som är mormor till Oliver, säger att hon absolut inte vill bli kallad gammelmormor.
– Där har jag sagt ifrån, berättar hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Christina SchollinBrand logo
Fem blixtsnabba med Christina Schollin

Nyligen kom beskedet att Wahlgren-klanen utökas! Oliver Ingrosso och flickvännen Zoe-Fay Brown väntar sitt andra barn, ett år efter att sonen Kalí kom till världen. Det var för några dagar sedan som Zoe delade den glada nyheten i ett inlägg på Instagram.

”Ja hehehe vad säger man? Snart blir vi 4 ❤️”, skriver hon till bilden på storebror Kalí, 1, framför ultraljudet.

Christina Schollin om att bli gammelmormor igen

Hela Wahlgren-familjen är naturligtvis överlyckliga över beskedet och Christina Schollin, som är mormor till Oliver, är eld och lågor över att få ytterligare ett barnbarnsbarn, något som hon pratar om i P4 Extra.

– Ja men det är ju så härligt, vår stora familj som utökas hela tiden. Och det är ju en sån lycka för den här lilla Kali som just har fyllt ett ska bli storebror. Det är så otroligt.

Annons

Men trots lyckan vill hon inte att Kalí och den nya bebisen ska kalla henne för gammelmormor framöver.

– Men jag kallar mig inte för gammelmormor, där har jag sagt ifrån : det får ni absolut inte kalla mig däremot så sa Oliver att i Italien så heter då gammelmormor nonita, så det har jag bett att få bli kallad. Jag säger att jag är nonnita, så det försöker jag lära Kali att säga, det är väl gulligt?

Christina Schollin avslöjar – har flyttat från det stora röda huset

Christina berättar även för P4 Extra att hon har flyttat från det stora röda huset ute på Lagnö.

– Jag tänker inte bo där när det är vinter och alldeles ensamt, berättar hon.

Det är nämligen så att Christina har flyttat in på ett hotell i stan, både för att ha nära till teatern där hon ska spela i pjäsen Fanny och Alexander som har premiär snart och för att slippa bo ensam under vintermånaderna.

– Vi brukar ju aldrig bo där på vintern ändå, vi brukar packa ihop och åka till Spanien. Dessutom är det långa resor fram och tillbaka för att komma från teatern och ner i en säng, säger Christina.Nu bor hon på tio minuters gångavstånd från teatern och njuter av att få sängen bäddad och inte behöva bry sig om städningen.

FOTO: Skärmpdump TV4

Annons