LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Christina Schollin i chock efter Tilde de Paula Ebys fråga i Efter fem: ”Inte beredd”

26 sep, 2024
Nyligen gästade Christina Schollin nyhetsprogrammet Efter fem. Men under direktsändningen ställde Tilde de Paula en fråga som Christina inte var förberedd på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Nyligen gästade skådespelerskan Christina Schollin, 86, Efter fem för att prata om föreställningen Fanny och Alexander, som hon är aktuell med.

Men under intervjun pratar Christina och programledaren Tilde de Paula Eby även om en hel del annat. En av frågorna som Tilde ställer berör Christina i direktsändningen, och hon förklarar i efterhand att hon inte var beredd på det.

Christina Schollin om chocken i Efter fem

På sin Instagram berättar Christina om intervjun i tv. I ett inlägg skriver hon:

”Tack kära Tilde för en fin pratstund hos dig i Efter fem på TV4 i måndags. Alltid så trevligt att träffa dig. Tack också till alla mina följare som har kommenterat och sagt så fina saker om intervjun.”

Annons

I programmet får Christina bland annat frågor om dottern Pernilla Wahlgrens bröllop, men även bortgångne maken Hans Wahlgren.

– Men du en annan sak som jag tänkte på... Du har varit i kontakt med Hans efter att han gick bort?, frågar Tilde i Efter fem.

När frågan kommer under direktsändning blir Christina tagen, hon drar in en lång suck och blundar innan hon samlar sig för att svara på frågan. I inlägget förklarar skådespelerskan varför.

”När Tilde tog upp att jag hade gått till medium för att få kontakt med Hans och höra vad han ville säga till Pernilla i ett tal på bröllopet var jag nog inte riktigt beredd på att vi skulle prata om detta.”, skriver Christina och fortsätter:

”Jag vet ju att många har olika åsikter om hur man kan få kontakt med personer som finns i en annan dimension. Man får tro vad man vill men jag har valt att känna in närvaron av Hans i olika sammanhang.”

Annons

Christina Schollin skrev talet med hjälp av Hans Wahlgren

Genom ett medium fick Christina kontakt med Hans, och kunde därmed skriva ett tal till bröllopet.

”När jag skulle hålla det här talet så ville jag få med Pernillas pappas egna ord så jag uppsökte två olika medium.”

”Min kära väninna som arbetar som medial rådgivare Lena Röstlund gav mig information som gjorde att jag på bröllopet kunde läsa upp en dikt som var Hans egna ord och som man kände igen från de tal han har hållit under sin levnad med en stor portion humor och kärlek.”

FOTO: TV4Play

Annons