LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Christina Schollin klarar sig inte ensam längre – följs av assistenter: ”En nödvändighet”

26 aug, 2024
Christina Schollin
Sökandet är över.
Christina Schollin är supernöjd med sina två nya assistenter:
– Det är en nödvändighet, berättar hon i SVT:s Cyklopernas Land.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

Christina Schollin, 86, urmodern till hela Wahlgren/Ingrosso-klanen, har under sin långa karriär skådespelat, skrivit böcker och uppträtt på Dramaten. Nu för tiden är hon också en influencer och har inga planer på att sluta jobba.

Med andra ord har Christina verkligen fullt upp – något som till sist fick henne att söka efter en assistent. På Instagram lade hon ut annonsen där hon beskrev att hon letade efter någon som kunde hjälpa och stötta henne i både vardag och jobbsammanhang.

"Jag behöver dig som är teknisk kunnig, som har kunskaper inom Mac, iPhone och iPad. Jag söker en person som bor i närheten av Gustavsberg och som har bil. Som kan utföra enklare vardagssysslor några timmar varje dag", skrev hon då.

Annons

Och i ett nytt avsnitt av SVT programmet Cyklopernas Land avslöjar Christina nu att hon äntligen har hittat vad hon sökte!

Det gör Christina Schollins assistenter

I programmet förklarar Christina att hon inte bara har hittat en, utan två assistenter som hon tycker passar henne perfekt.

– Jag hittade två bra, så jag håller med mig två personliga assistenter, förklarar Christina och fortsätter:

– De hjälper mig med lite olika saker. Eftersom att jag har drabbats av gula fläcken i ögonen.

– Så det är en nödvändighet, tillägger hon.

AMD är en sjukdom i gula fläcken (makula), den mest centrala delen av näthinnan. Näthinnan är en ljuskänslig vävnad i bakre delen av ögat som fungerar nästan på samma sätt som filmen i en kamera. Gula fläcken är den del av näthinnan som ansvarar för synskärpan och förmågan att se detaljer, enligt Novartis.

Vidare förklarar Christina att assistenterna hjälper henne att läsa och svara på mail eftersom att hon ser så dåligt, samt håller de koll på hennes schema.

– Till min hjälp har jag min personliga assistent som hjälper mig att läsa alla mina emails och hålla koll på när jag ska vara var och där och där, berättar hon.

Christina avslutar med att säga att hon trivs jättebra tillsammans med dem och att det är supertrevligt att ha någon som kan hjälpa henne i alla hennes projekt.

FOTO: Skärmdump Kanal 5

Annons