LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Christina Schollins känslosamma avsked – sonen Niclas Wahlgren om framtiden

17 jul, 2024
Linn Seipel
christina schollin niclas wahlgren säljer hus
Nu är Casa Angel ett minne blott för Christina Schollin med familj.
Sonen Niclas Wahlgren avslöjar vad som händer för mamma nu.
”Ett eget rum”, skriver han på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Det har gått drygt två månader sedan Christina Schollins, 86, livspartner Hans Wahlgren gick bort, 86 år gammal. Han somnade in omgiven av nära och kära efter en kortare tids sjukdom i cancer.

Christina Schollin lämnar Casa Angel för gott – känslosamma stunden

Nu lämnar Christina huset i spanska Nerja, som de haft tillsammans i över två decennier. I veckan har hon och sonen Niclas Wahlgrens, 59, hjälpts åt att tömma huset, och under onsdagen bekräftar hon att huset är lämnat för gott.

”Hejdå Spanien och Casa Angel”, skriver Christina på sin Instagram på spanska. I kommentarsfältet väller det in styrkekramar och hejarop. Fler är de som förstår att en sådan utrensning inte är helt lätt.

”Så otroligt vemodigt det måste kännas att lämna detta hus efter alla år men minnena finns i alla fall kvar”, skriver en följare.

Annons

”Så tufft beslut och ett känslosamt jobb ni gjort. Många kramar”, skriver en annan.

”Hade nog inte varit det samma bo där utan Hans”, menar en tredje.

Niclas Wahlgrens framtidsplaner med mamma Christina – fått eget rum

Men Christina har som tur är sina älskade barn att luta sig mot – och nu börjar ett nytt liv för henne där hon kan bo hos sonen Niclas när hon vill njuta av den spanska värmen.

”Kungligt jobbat mamma och härligt att ha haft dig här i veckan. Du har alltid ett eget rum hos mig framöver och städningen sköter jag. Positivt inställning till livet kommer vi långt på lilla mamma och det har du i mängder”, skriver Niclas Wahlgren som kommentar som inlägget.

Även dottern Pernilla Wahlgren kommenterar, och påtalar hur tomt det är att se Christina utan pappa Hans på den plats de så många gånger stått på tillsammans förut.

”Hej då älskade Casa Angel….! Så tomt utan pappa vid din sida i trappan….”, skriver Pernilla och avslutar med emojis som gråter.

Ännu är huset dock inte sålt ännu, men det är nog bara en tidsfråga, bekräftade den ansvariga mäklaren Emma Sabovic på Notar nyligen till Hänt.

– Men intresset är fortfarande jättestort och vi håller fortfarande visningar, sade hon i veckan.

FOTO: TV4, Instagram

Annons