LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Christina Schollin missnöjd med familjens val: ”Inte riktigt kul”

09 sep, 2024
Christina Schollin har en stor och kärleksfull familj. Men ett smeknamn som hon fått av barnbarnen är hon inte riktigt nöjd med.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”Brand logo
Christina Schollin säljer huset: ”Läge nu”

För folkkära Christina Schollin, 86, är det viktigt med familjen, och hon har en hel del familjemedlemmar runt sig. Christina har själv fyra barn, därefter hela nio barnbarn, och numera även ett barnbarnsbarn!

Det innebär en hel del gemensamma middagar, firanden, och såklart även födelsedagar. Nu senast var det dags för lilla barnbarnsbarnet Kali att fylla ett år. Det firade familjen tillsammans med ett stort kalas.

Christina Schollin om smeknamnet: ”Inte kul”

Självklart var Christina på plats. Från födelsedagen har hon dessutom delat ett inlägg på Instagram där hon visar bilder från festligheterna. Där syns bland annat hon själv, ihop med dottern Pernilla Wahlgren, med Kali i famn.

Annons

Till inlägget skriver hon:

”Hurra hurra hurra för Lille Khali på din ettårsdag.”

Kali är ju son till Christinas barnbarn Oliver Ingrosso och Zoe Fay Brown. Vilket i sin tur gör Christina till Kalis gammelfarmor. Men i samma inlägg avslöjar skådespelerskan att barnbarnen egentligen kallar henne för något helt annat!

”Farmor Pernilla var stolt och lycklig likaså jag som kallas Nolita. Det är italienska ordet för gammelfar vilket jag inte tycker är riktigt kul namn”

Annons

Istället för att bli kallad för gammelfarmor, som hon egentligen är, har Christina alltså fått smeknamnet ”Nolita” som betyder gammelfar!

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons