LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Christina Schollins ärliga ord om Pernillas bröllopsklänning – bestämt sig

07 sep, 2024
author Venus Soltani
Venus Soltani
author Linn Seipel
Linn Seipel
Pernilla Wahlgren och Christian Bauers bröllop börjar närma sig. När Hänt träffar Christina Schollin avslöjar hon detaljer om Pernillas brudklänning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärlekenBrand logo
Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärleken

Det börjar närma sig bröllop för de redan en gång gifta Pernilla Wahlgren, 56 och Christian Bauer, 58. Bröllopet kommer att ta plats i Spanien, med både familj och vänner under en tredagar lång kärleksfest!

Men innan dess är det en hel del planering och val som behöver göras. Bland annat rörande tårta, mat och såklart även brudklänningen.

Pernilla Wahlgren om valet av brudklänning

I podcasten Wahlgren & Wistam har Pernilla och vännen Sofia Wistam tidigare diskuterat beslutet. Då avslöjade Sofia att dottern Bianca Ingrosso inte varit speciellt förtjust i den klänning som Pernilla valt.

– Det var roligt när vi var och provade brudtärneklänningar och Bianca var med. Så klart var hon sjukt vacker i alla kläder. Men när hon fick se din bröllopsklänning och bara ”nej, men det där kan du inte ha på dig! Det är alldeles för mycket. Det är blommigt och spets hit och dit". Hon gillade inte klänningen!, sa Sofia då.

Annons

– Nej, och jag kan förstå det för vi har olika stil. Sen kan jag säga även där att jag har inte bestämt mig än, svarar Pernilla i podcasten.

Christina Schollin om brudklänningen: ”En dröm”

Men nu verkar det som att Pernilla har bestämt sig för en klänning! Det menar åtminstone mamma Christina Schollin, som Hänt träffar på Kristallen-galan.

Nästa helg är det ju bröllop!

– Ja! Då åker jag till Spanien. Jag vet bara att det blir fest i dagarna tre. Jag vet att jag ska hålla tal, så jag håller på att öva på det. Det ska bli härligt.

Har Pernilla valt klänning än?

– Ja, jag har sett den. Nej, men alltså, det är en dröm. Det är en dröm!

Gillar Bianca den? Vi har hört att hon kan vara lite hård?

– Det tror jag säkert.

FOTO: Skärmdump Kanal 5

Annons