LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Christina Schollins hus i Spanien fortfarande inte sålt – mäklaren förklarar: ”Då var intresset...”

30 jul, 2024
Christina Schollin casa angel sålt
Christina Schollin och bortgångne maken Hans Wahlgren har njutit av soliga semestrar i Casa Angel i 24 år – men nu går hon vidare. Tyvärr verkar det gå trögare än vad man hade kunnat önska...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Det har gått drygt två veckor sedan Christina Schollin, 86, packade ur sitt älskade Casa Angel i spanska Nerja. Ännu ligger annonsen upp på Notars hemsida – och är således ännu inte såld.

Huset verkar inte helt lättsålt, då det kom ut för första gången redan förra året. Sedan togs annonsen ned en period då de trodde att de hittat en köpare – för att senare åter publiceras på hemsidan. När Hänt då talade med den ansvarige mäklaren Emma Sabovic förklarade hon att köparen tvingats dra sig ur.

– Huset lades upp för ungefär tolv veckor sedan och den blev såld, kan man säga. Eller reserverad var den. För här reserverar man först och går därefter till köpeavtal, förklarade då Emma och fortsatte:

– Men tyvärr fick köparna inte lån så då tog vi tillbaka den till marknaden igen. För när man reserverar i Spanien så tar man bort den från marknaden. Den har legat ute hela tiden, men nu är den tillbaka för visning.

För att sprida ordet och skynda processen så lade även Christina själv ut annonsen på sina sociala medier.

Annons

– Det var bara någon vecka sedan eller två som vi fick beskedet. Sedan dess har vi haft visningar på huset. Men det klart att nu blev det även mer uppmärksamhet med tanke på att Christina lade ut den på sin Instagram, sa mäklaren runt samma tidpunkt.

Christina Schollins Casa Angel ännu inte sålt – mäklaren svarar på varför

Nu har det alltså gått över ett år sedan de la ut annonsen – och Christina har själv hunnit lämna fastigheten för gott. Hur går det egentligen med försäljningen?

– Tack, det går jättebra, svarar Notars mäklare Emma, när Hänt nu ringer upp för att kolla status.

Hur kommer det sig att Casa Angel fortfarande är till salu?

– Vi pratar aldrig om pågående försäljningar eller annonseringar, så det här är ingenting jag kommer att prata om med någon överhuvudtaget. Men när det är sålt så kommer ni ju att märka det. Mäklaren fortsätter förklara:

– De hon [säljaren/Christina, reds anm] går ut med, kan jag gå ut med. Så när hon sade att huset var ute igen, så kunde jag göra det. Då var intresset högt och det är det fortfarande.

Men sedan Christina låste om Casa Angel för gott har man inte hört något mer från henne rörande husförsäljningen. Låt oss hoppas att allt flyter på!

FOTO: TV4, Instagram

Annons