ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Ciara Zelmerlöw bryter upp – flyttar efter kärleksproblemen med Måns: ”Förändring”

04 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Tidigare i år avföljde Ciara Zelmerlöw maken på sociala medier och berättade att hon var fullständigt hjärtekrossad.
Sedan dess har ett och annat hänt.
Nu ska makarna flytta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Tidigare i maj kom det fram att konstnären Ciara Zelmerlöv, 37, avföljt maken och artisten Måns Zelmerlöw, 38, på Instagram. I ett mejl till Aftonbladet bröt Ciara den långa tystnaden och gav svar på hur relationen med Måns verkligen var ställd.

Till tidningen skrev Ciara att hon och Måns går igenom en tuff period och att deras främsta fokus nu var på barnens välmående.

”Måns och jag går igenom en svår och privat tid. Vårt främsta fokus är och kommer alltid att vara våra barns välbefinnande och skydd. Men jag är fullständigt hjärtekrossad”.

Måns har också pratat med tidningen och bekräftat att de har haft det kämpigt.

Sedan dess har det varit tyst.

Men under en konstutställning i Sverige berättar Ciara om parets planer framåt.

Annons

Makarna Zelmerlöw har försonats

I en intervju med Expressen berättar Ciara om sin konstnärsgärning och sina drömmar under sin första större utställning på en mässa i Nacka, strax utanför Stockholm.

Ciara berättar också om relationen med Måns och att de, nästa år, tillsammans med parets två söner, Albert, 6, och Ossian, 2, flyttar från England till Sverige. Konstnären går inte närmare in på vad som hände där i början av året men berättar att saker och ting nu har förändrats.

– Måns och jag är på en bra plats, och vi är exalterade att se vad som väntar framåt, säger hon till tidningen.

Då flyttar Måns och Ciara Zelmerlöw till Sverige

Tidigare i somras berättade Måns att han köpt en unik vingård utanför Staffanstorp, nära hans gamla hemtrakter. Och det är alltså dit paret ska flytta nu.

– Vi flyttar till en vingård i Sverige och det är väldigt roligt. Det är massa byggande, renoveringar och såna där saker, säger 37-åringen.

Annons

Nästa år är det även tänkt att Albert ska börja skolan i Sverige och det ser Ciara väldigt mycket framemot.

– Jag älskar verkligen Sverige och jag älskar hur saker fungerar här, det är annorlunda. Speciellt skolsystemet, det kommer bli en intressant förändring, säger hon till tidningen.

Men det är inte bara Albert som kommer att börja plugga. Ciara har fortfarande lite svårt med svenskan men ska även hon gå i skola för att lära sig. Till tidningen säger Ciara att hon behöver sitta i ett klassrum för att kunna förstå, inte harva runt i någon app eller så.

FOTO: TT

Annons