LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Videon kan avslöja Claes Malmbergs nya flickvän – dotterns misstag

26 aug, 2024
Nyligen avslöjades det att Claes Malmberg har en flickvän. Men hennes identitet är fortfarande hemlig...
– Det är upp till spekulation. Kryptiskt svar, säger Claes till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gissa kändisen med Perla Malmberg: ”Jag trodde pappa var otrogen”Brand logo
Gissa kändisen med Perla Malmberg: ”Jag trodde pappa var otrogen”

Det var tidigare i somras som Claes Malmberg, 63, avslöjade att han funnit kärleken på nytt. Men vem det är som fångat hans hjärta har han dock legat lågt med att berätta.

– Jomen så där pirrigt är det verkligen. Jag är i allra högsta glad otroligt nyförälskad i denna kvinna, vilket är fantastiskt roligt, sa han då.

Claes berättade att de träffades tack vare att de jobbat på samma arbetsplats, men mer än så vet man inte om kvinnan.

Perla Malmbergs klipp med pappa Claes och okänd kvinna

Nu har det dock kommit fram vissa detaljer. Claes dotter Perla Malmberg, 20, är väldigt aktiv på Tiktok och när hon skulle på en resa till Marbella avslöjade hon att hennes pappa och hans tjej skulle vara där.

– Det här är ju mer en innerlig resa och jag kommer inte festa någonting och dessutom kommer jag vara privatchaufför för pappa och hans tjej. För de har bil där nere. Så jag känner att jag kör dem så kan de dricka, jag har inte druckit på ett tag och jag känner att det kommer bli mycket dricka i höst och i vinter, så jag chillar lite där nere, sa Perla i en video där hon packar sin resväska inför resan.

Annons

Bara någon dag senare lägger hon ut ett nytt klipp där Claes syns i bild med en kvinna vid sin sida. Kvinnan som syns i videon heter Hannah Alem Davidsson och jobbar som skådespelare på Göteborgs stadsteater.

@thequeenpearl123

Vaaad har jag glömt?!?❤️❤️

♬ originalljud - Perla

Claes Malmbergs svar – kan varken bekräfta eller dementera

När Hänt når Claes får han frågan om Hannah är hans flickvän.

– Jag kommenterar ingenting sådant över huvud taget. Det är upp till spekulation. Kryptiskt svar, säger Claes till Hänt.

Vem är hon på bilden då?

– Vem hon är? Ja, det är väl bättre att ringa henne och fråga vem hon är. Det är många man sett på TikTok som man inte vet vem det är, säger Claes.

Claes vill med andra ord inte bekräfta någonting men angående Perlas avslöjanden på TikTok säger han såhär:

Annons

– Ja alltså Perla lever sitt liv med sin TikTok och sådär och ibland i ljusa stunder kan jag medverka lite grann omedvetet än medvetet. Jag tycker att det är roligt att det går bra för Perla.

Har du någon kommentar på att Perla säger att hon skulle på en resa med sin pappa och hans flickvän?

– Ja säger hon det så ska hon väl det, så får man väl säga då. Jag vill ju inte göra min dotter till någon lögnare och sådär. Så det har hon väl varit då antagligen. Sedan är det väl lite dunkel vem flickvännen är, det är ju det som vi diskuterar just nu, säger Claes och fortsätter:

– Jag vill inte kommentera det som du märker, eftersom jag inte är en människa som far med lögner. Utan som bara säger att jag inte kommenterar det.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Tiktok

Annons