LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Claes Malmberg om okända sonen – var ett misstag: ”Han har lidit mest”

10 okt, 2024
Till vänster: Närbild Claes Malmberg. Till höger: Claes Malmberg med två av barnen.
Claes Malmberg har fem barn med fyra olika kvinnor.
Sin första son fick han redan när han var 21 år gammal, och nu berättar han att det inte alls var meningen!
– Har lidit mest över att vara mitt barn, säger han i Bathinas skilda möten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dotternBrand logo
Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dottern

Claes Malmberg, 63, är en av Sveriges största skådespelare och komiker. Han slog igenom redan på 80-talet och vi har sett honom i filmer som Lotta på Bråkmakargatan och senast i Knyckertz och snutjakten.

Nu är han också högaktuell i rollen som Gottfrid i musikalen Änglagård, där han tar över stafettpinnen efter Tommy Körberg, 76.

Privat har Claes fem barn med fyra olika kvinnor. Nu berättar han att den okända sonen aldrig var planerad!

Claes Malmberg om okända sonen: ”För ung”

Claes senaste giftermål var med popsångerskan Fatima Rainey, 56, som han skilde sig från 2016. Med henne fick han barnen Perla Rainey Malmberg, 20, och Nelson, 25. Innan det var han gift med Caroline Brunell, som han fick dottern Amanda, 31 med.

Claes Malmberg håller hand med sin dotter och sin son.
Claes Malmberg år 2004 med dottern Amanda och sonen Nelson. Foto: TT

Den första gången han gifte sig var med Michelle Malmberg, som han fick sonen Nicholas, 38 med. Men sin första son fick Claes redan 1982. Det berättar han om när han och dottern Perla gästar podcasten Bathinas skilda möten med Bathina Philipson, 46.

Annons

– Det var i en relation som egentligen var ganska kort och sådär, och det var inget planerat. Första barnet fick jag när jag var 21, och det var mer slumpens skördar. Vi hade gjort slut egentligen, jag och den här tjejen.

När sonen Nils föddes, som idag är 42 år gammal, hade Claes och mamman egentligen ingen kontakt, berättar han.

– Jag var egentligen för ung för att vara pappa kan jag tycka. Jag ska inte säga att jag var ett barn själv men jag var liksom ett år äldre än vad Perla är nu. Jag var inte beredd och mogen nog för att vara en förälder egentligen, och jag var mitt i mitt eget och hade börjat med teater. Så han är väl det barnet som kanske har lidit mest över att vara mitt barn.

Claes Malmbergs nya relation – 27 år yngre flickvännen

Yngsta dottern Perla är idag en stor profil på TikTok. I podcasten får hon frågan om hur hennes relation är med syskonen, där hon menar att det är olika med alla. Hon bodde ihop med Nelson och Amanda, medan det skiljer 20 och 25 år mellan henne och hennes äldre bröder.

Annons

– Då har man ju inte jättemycket gemensamt kanske. De har ju gått igenom allt jag är i nu vilket gör att relationerna är mer annorlunda. Men jag är jättetacksam för alla mina syskon.

Idag är Claes i en ny relation, men vem kvinnan är vill han hålla hemligt. Hon är 27 år yngre, och Bathina frågar om vad han tänker om åldersskillnaden.

– Jag tänker inte så mycket på det faktiskt. Hade jag sett mig själv utifrån så hade jag nog haft en massa åsikter om det, om jag känner mig själv rätt. Nu är jag ju inte det utan jag är inne i det, och kärlek är vad det är och förälskelse är vad det är.

FOTO: TV4/Skärmdump, TT

Annons