LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Claes Malmbergs första ord om nya flickvännen – så träffades de: ”Jag föll för allt”

29 jul, 2024
Claes Malmberg har träffats av amors pilar ännu en gång.
Nu berättar han om nya flickvännen.
– Jag föll för allt, säger han till Hemtrevligt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dotternBrand logo
Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dottern

Folkkära komikern och skådespelaren Claes Malmberg, 63, har fem barn med fyra olika kvinnor. Claes var bara 21 år gammal när hans första son, Nils, föddes. I dag är han pappa till barnen Nicholas, Amanda, Nelson och Perla.

Claes Malmberg om händelserika kärlekslivet: "Har oftast varit i ett förhållande"

Förra året blev han singel igen efter att långdistansförhållandet med brasilianska Janiana Panchero Silva tog slut. Paret hade då varit tillsammans i sex år, och när de valde att gå skilda vägar ville Claes testa på att leva som singel ett tag.

– Jag har oftast varit i ett förhållande, vilket jag trivts väldigt bra med. Men när jag fått känna på hur det är att vara singel har jag trivts ganska bra med att vara ensam. Då får man lära sig att ta ansvar för allting själv och kan även lägga upp tillvaron på egen hand, har Claes tidigare sagt till Allas.

Livet som singel blev dock inte så långvarigt som han hade tänkt. Förra året träffades nämligen Claes av amors pilar, vilket han nu berättar om i en intervju i Hemtrevligt.

Annons

– Jomen så där pirrigt är det verkligen. Jag är i allra högsta glad otroligt nyförälskad i denna kvinna, vilket är fantastiskt roligt.

Claes Malmberg om nya flickvännen: "Jag har lagt ur handbromsen"

Claes är alltså återigen i ett förhållande. Vem kvinnan som vunnit hans hjärta är vill han dock hålla hemligt så länge som möjligt. De träffades enligt Claes ”I viss mån genom jobbet” då de jobbade på samma arbetsplats.

– Jag blev på riktigt överraskad och kär på ett jävligt omoget sätt, en känsla som inte går att kontrollera. Jag bara njuter, säger han till tidningen.

Han fortsätter:

– Jag föll för allt. Det är svårare att förstå varför hon föll för mig, men jag frågar henne inte för då kanske hon får idéer.

Han avslöjar att de varit tillsammans i ett år och att kärleken bara fortsätter att växa.

– Jag har lagt ur handbromsen för nu åker vi.

Foto: Karin Törnblom/TT

Annons