LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Colin Nutley och Helena Bergström ses inte längre – allt har ändrats

23 sep, 2024
colin nutley helena bergström
Colin Nutley och Helena Bergström har varit ett par i decennier – men på senaste har relationen förändrats.
För Hänt berättar regissören vad som hänt och vem Helena prioriterar framför honom..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Helena Bergströms ärliga åsikt om nya ÄnglagårdBrand logo
Helena Bergströms ärliga åsikt om nya Änglagård

Brittiska regissören Colin Nutley, 80, bor sedan flera decennier tillbaka i Sverige, tillsammans med frun – skådespelaren Helena Bergström, 60. Tillsammans har de barnen Molly, 29, och Timothy, 27. Colin har även sonen Daniel Nutley från en tidigare relation.

Utöver sitt gemensamma familjeliv driver också paret filmbolaget Sweetwater Production ihop, och flera av Colins stora filmtitlar har Helena haft en huvudroll i. De träffades tidigt 1990-tal och har sedan dess jobbat jämte varandra i det mesta. Men hur har deras relation förändrats genom åren? Frågar Hänt regissören i en intervju.

Annons

– Professionellt har den alltid varit bra. Privat så... Jag älskade henne från sekunden jag träffade henne. Och med risk för att låta fånig, jag älskar henne mer nu än jag någonsin gjort. Så klart gör vi sådant som alla par. Vi grälar, bråkar och skrattar, men jag älskar henne, svarar Colin Nutley.

Vad är er hemlighet?!

– Det finns ingen hemlighet. Antingen funkar det eller så funkar det inte. Vissa hade hellre dött än att jobba med sin fru eller make varje dag. För oss funkar det. Hon är en bra tjej, min fru.

Colin och Helena på nypremiären av musikalen Änglagård. FOTO: TT/MAGNUS LEJHALL

Därför ses Colin och Helena knappt längre – kärleken till stallet har tagit över

För Colin och Helena fungerar det alltså alldeles utmärkt. Och en av anledningarna till detta säger han är att de har flera intressen som bara är deras egna. På sistone träffar Colin knappt Helena berättar han, då hon spenderar all ledig tid med nya kärleken – hästen Tore.

Annons

– Vi är faktiskt isär mycket mer än vad folk tror. Hon är i stallet hela tiden. Hon älskar sin nya häst och jag är glad för hennes skull. Så hon får sin frihet där på ett sätt.

Har du något liknande intresse?

– Inte som henne, men jag är intresserad av foto och konst, och älskar att vara ute och påta i trädgården.

FOTO: TT/Skärmdump TV4

Annons