LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Cristiano Ronaldos barn inte välkomna till skolan – efter klagomål från föräldrar

25 sep, 2024
Cristiano Ronaldos
Cristiano Ronaldos barn får inte gå på önskade elitskolan.
Stoppas på grund av klagomål från andra föräldrar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?Brand logo
William Nylanders kärleksavslöjande – dejtar NHL-stjärnan någon?

Förra året flyttade världsstjärnan Cristiano Ronaldo, 39, och familjen till Riyadh, Saudiarabien. Därmed var hans karriär inom den europeiska toppfotbollen även över.

Tanken för Cristiano har däremot alltid varit att flytta hem till Portugal på heltid efter att han har avslutat sin fotbollskarriär – men nu har familjen stött på problem.

Cristiano Ronaldos barn nekas skolgång på elitskolan

Problemen som Cristiano och flickvännen Georgina Rodriguez, 30, har stött på gäller barnens inskolning i Portugal.

Paret önskade att sätta sina barn på den privata elitskolan St Julian’s, med en skolavgift på mellan 110 000 till 250 000 kronor per år. Men skolan vill inte ta emot dem, rapporterar Aftonbladet.

Annons

Anledningen till att elitskolan nekar Cristianos barn är för att föräldrar till andra barn har klagat. De är nämligen oroliga för att det ska springa paparazzis och annat löst folk i området som vill komma nära Ronaldos barn.

”För Cristiano och Georginas önskan att ge sina barn den bästa internationella utbildningen var skolan det perfekta alternativet, men de har hindrats från att göra det”, skriver tidningen.

Så många barn har Cristiano Ronaldo

Cristiano träffade sin kärlek Georgina under 2016 i en Gucci-butik i Madrid där Georgina arbetade som försäljningsassistent och har sedan dess blivit ett av världens mest kända kärlekspar.

Paret har under åren fått två gemensamma barn, Alana Martina och Bella Esmeralda. Cristiano har även tre andra barn Cristiano Jr och tvillingarna Eva och Mateo sedan tidigare.

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons