BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Cristiano Ronaldos flickvän allvarligt sjuk – inlagd efter kärlekssemestern

25 okt, 2024
Christiano Ronaldo
Christiano Ronaldos partner Georgina Rodriguez har blivit inlagd på sjukhuset.
Hon ska ha fått en allvarlig form lunginflammation.
"Jag återhämtar mig fortfarande", skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”Brand logo
Alex Schulmans ekonomiska kris: “Jag har inga pengar”

Christiano Ronaldos, 39, partner Georgina Rodriguez, 30, har tvingats akut till sjukhus strax efter paret befunnit sig på en kärlekssemester i Saint Tropez.

Christiano Ronaldos partner Georgina Rodriguez akut till sjukhus

Enligt Georginas Instagram ska det ha handlat om en allvarlig lunginflammation som gjorde att Georgina behövde spendera fyra dagar på sjukhuset i Saudiarabien.

"Äntligen hemma igen! Jag tillbringade fyra dagar på sjukhuset med lunginflammation, jag mår bättre nu, men jag återhämtar mig fortfarande hemma med min familj.", skriver hon och fortsätter:

Annons

"Jag vill säga ett stort TACK till all personal, läkare, sjuksköterskor och alla på sjukhuset... De tog så underbart hand om mig, och jag är väldigt tacksam för det. Tack alla för en så underbar vistelse, "

Georgina blev inlagd strax efter att paret befann sig nyligen på en romantisk semester i Saint-Tropez.

Semestern kom efter att ryktena om ett hemligt bröllop mellan stjärnparet har tagit fart nyligen efter att Ronaldo kallade Georgina sin fru i en video.

FOTO: TT/Skärmdump Instagram

Annons