BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Dansbandsstjärnan i bussolycka – tvingas ställa in allt: ”En chock”

16 okt, 2024
Callinaz och Carolina Skaarup Olsson
När dansbandet Callinaz var på väg till en spelning råkade de ut för en otäck krock.
Nu berättar Carolina Skaarup Olsson om den skräckingjagade händelsen.
– En fruktansvärd ångest, säger hon till Dansbandsnytt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

För några veckor sedan var dansbandssångerskan Carolina Skaarup Olsson, 34, med om en otäck trafikolycka under en turné med bandet Callinaz. I en ny intervju med Dansbandsnytt berättar hon om den skrämmande upplevelsen – och hur hon mår idag.

Callinaz-Carolina Skaarup Olssons bussolycka

Trots alla framgångar har den senaste tiden varit utmanande för frontkvinnan Carolina. För några veckor sedan, när hon och bandet var på väg till en spelning på Skultuna Lagårn tillsammans med bandet Casanovas, hamnade hon nämligen i en bussolycka.

Det var en man i en personbil som, utan att stanna för en stoppskylt, plötsligt körde rakt ut i vägen, mitt framför Callinaz-bussen.

– Han körde rakt ut framför mig, och jag insåg att han inte hade sett mig. Så jag hade ingen möjlighet att bromsa utan körde in i bilens bakre parti med bussens högra sida, för han skulle köra rakt fram i korsningen. Bilen snurrade något varv på hjulen, men eftersom jag höll nere farten så blev det inga stora skador, säger Carolina till tidningen och fortsätter:

Annons

– Ändå blev det en sån chock, och med tanke på allt annat som nu pågår i mitt liv så blev det som att bägaren rann över och jag fick en fruktansvärd ångest.

Tvingades ställa in spelningen

Föraren av personbilen klev snabbt ut och tog på sig ansvaret för olyckan. För Callinaz betydde det att de fick köra orkesterbussen till verkstaden istället för att åka till kvällens spelning.

Som tur var var alla involverade i olyckan oskadda.

Idag mår Carolina och bandet bra. Trots olyckan utmanar hon sig själv med 16 Weeks Of Hell, där hon är en av tio deltagare från dansbandskulturen som började sin tränings- och hälsoresa den 1 september.

Dansbandet Callinaz grundades 2010 i Klippan och består av sångerskan Carolina, basisten Mikael Rosenqvist, trummisen Andreas Holmberg, gitarristen Herman Fridman samt klaviaturspelaren Jonas Nordkvist.

Under åren har bandet vunnit Radio-priset och blivit nominerade till både Guldklaven och Guldsladden. De tog dessutom hem vinsten i Guldklaven 2022 för Årets Innovation tack vare sitt kreativa, nytänkande och ambitiösa arbete under coronapandemin.

FOTO: Instagram

Annons