LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Därför är inte Emilio och Åsa Ingrosso på Pernillas bröllop – säger sitt

13 sep, 2024
emilio ingrosso åsa ingrosso
Emilio Ingrosso och Pernilla har tre barn tillsammans – men exet syns inte till på hennes stora dag.
För Hänt avslöjar Emilio den verkliga orsaken att paret inte är på bröllopet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllopBrand logo
Christina Schollins avslöjande detaljer om Pernilla Wahlgrens bröllop

Pernilla Wahlgren, 56, och Christian Bauer, 58, har gift sig för andra gången! På den kändistäta gästlistan med totalt 130 gäster återfinns förutom hela Pernillas och Christians familj också Anna Kindberg Batra, Hanna Hedlund, Sofia Wistam, Kim Sulocki, Ola Forssmed, Måns Nathanelsson, Bosse Andersson, Emilia Karlsson, och Micael Bindefeldt.

Men ett par som saknas på bröllopet är exet och barnen Bianca, Benjamin och Oliver Ingrossos pappa – Emilio Ingrosso, 58, och frun Åsa Ingrosso, 49. Och det finns en anledning till det, visar det sig. När Hänt ser på Emilios händelse på Instagram att han och frun befinner sig i Mallorca för ett bröllop, frågar vi om det är för att de ska dit. Men så var inte fallet!

Annons

”Här är helgens ställe! ”Bröllop”, skriver han på Instagram.

emilio ingrosso är på bröllop

Emilio och Åsa Ingrosso nobbar Pernillas bröllop – för ett annat bröllop

”Vi är på ett helt annat bröllop på Mallorca”, skriver han i ett meddelande till Hänt.

Huruvida han och Åsa har blivit bjudna till bröllopet eller inte svarar Emilio dock inte på. Men det hade inte varit helt oväntat då exmakarna idag verkligen har begravt stridsyxan från deras såriga uppbrott.

– Vi sa att vi måste förstå en sak. Vi har tre barn tillsammans. På vår gravsten kommer det fortfarande stå att vi är föräldrar till dem. Vi kommer alltid att vara det så det är idiotiskt att vi ska bråka, har Emilio tidigare sagt, i en intervju med Hälsoliv.

Annons

För någon månad sedan syntes Pernilla och Emilio också umgås tillsammans i hans hem i Palma. Något också dottern Bianca Ingrosso, 29, chockades lite av.

"När man kommer hem till sin pappa och ens mamma sitter på hans terass", skrev dottern på sin händelse, där hon filmar hur mamma Pernilla kopplar av i exmakens lyxiga våning.

FOTO: Olle Sporrong / Expressen / TT, Instagram

Annons