LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Därför bor Sofia Geite med Jessica Almenäs 19-årige son Jack

27 sep, 2024
Sofia Geite med Jessica Almenäs 19-årige son Jack
Sofia Geite och Jessica Almenäs är inte bara gamla TV4-kollegor – Geite är också bonusmamma till Almenäs 19-årige son!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Nyhetsmorgons Sofia Geite, 42, har sedan många år tillbaka arbetat för TV4. Och det var på arbetsplatsen som hon fann sin stora kärlek – sportjournalisten Johan Edlund, 53.

TV4-paret förlovade sig 2016 och två år senare slog klockorna för de lyckliga två i S:t Laurentii kyrka Söderköping. Idag bor makarna i Stockholms innerstad med döttrarna, Elsa, 11, och Ester, 7.

Så är Jessica Almenäs relation med Sofia Geite

I TV4-huset på Gärdet har många kollegor funnit kärleken i varandra! En annan som arbetat i lusthuset är Jessica Almenäs, 48, som numera har hoppat till Kanal 5.

Annons

Under sin tid på forna arbetsplatsen hade hon och också en kärleksrelation med Johan Edlund, och idag har de sonen Jack, 19, ihop. Därmed är Sofia Geite bonusmamma till sin före detta kollegas son! Jack står även skriven på samma adress som både Sofia och maken Johan.

Relationen mellan tjejerna är idag mer än god, har Geite tidigare sagt till Hänt.

– Den är jättebra och har alltid varit bra. När Johan och jag träffades så jobbade ju Jessica på TV4 också så vi har ju jobbat i samma bransch innan och sådär, säger hon till Hänt.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons