ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Därför dejtar inte 58-åriga Tina Thörner – avvisar alla män

09 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Ena killen dumpade henne via sms och den andra omkom i en rallyolycka.
Sist Hänt pratade med rallystjärnan hade hon inte varit på dejt på tre år.
Nu berättar Tina Thörner om livet, nya jobbet och kärlekslivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca IngrossoBrand logo
Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca Ingrosso

Från storslagen rallystjärna till HR-chef i Sverige.

Tina Thörner, 58, är sedan förra våren bosatt i Arvika och har nyligen lämnat det 30-åriga livet som rallykartläsare bakom sig för en lite... ja, vad ska man säga? En lite lugnare tillvaro som HR-chef för ett stort träindustriföretag.

Nu kan Tina umgås med familjen igen, slippa packa resväskan stup i kvarten och ha flygplatsen i Zürich som sin hemmabas.

– Och, jag utsätter mig inte för att köra ihjäl mig varje dag, säger Tina Thörner till Hänt.

Tina Thörner och Tobias Karlsson i Lets Dance 2011.
Tina Thörner och Tobias Karlsson i Let's dance 2011. Karin Törnblom/TT

Risken att köra ihjäl sig har hon sedan länge lärt sig att leva med, acceptansen och respekten fick hon redan i tidig ålder. Men att sätta sig i en rallybil som snart fyllda 60 är otänkbart.

Annons

I en exklusiv intervju med Hänt berättar Tina Thörner om sitt nya liv i Sverige och huruvida hon har hittat kärleken igen.

Tina Thörner om sina tidigare kärleksrelationer

2021 berättade Tina att hon senast var på dejt för tre år sedan och att anledningen till att hon inte träffat någon var på grund av att hon reste så mycket.

En av Tinas tidigare killar var en rallyförare som hette Lars-Erik. De var tillsammans i sex år, men när han stod som åskådare utmed en rallysträcka förlorade deras kompis kontrollen över sin bil och åkte ut i publiken.

Detta var 1989 och efter Lars-Eriks död har hon haft ett par korta förhållanden i Tyskland, men det längsta förhållandet hade hon tillsammans med racerföraren Mattias Ekström som varade i elva år.

– Han gjorde slut på sms, berättade Tina för Hänt då.

Nu när Tina bor på en och samma plats och inte reser lika mycket som hon gjorde förut, är Hänt nyfikna på hur dejtinglivet ser ut.

Kenneth Eriksson och Tina Thörner hamnade utanför poängplats i debuten i nya teamet, Skoda, i Monte Carlo-rallyt 2002.
Kenneth Eriksson och Tina Thörner hamnade utanför poängplats i debuten i nya teamet, Skoda, i Monte Carlo-rallyt 2002. Micke Franson/TT

Därför har inte Tina börjat dejta ännu – avvisar inviterna

– Nej, jag har inte börjat att dejta ännu. Just nu har jag fokus på att ta igen den tid jag har förlorat med min familj och mina syskonbarn. Nu hänger jag med på hästhoppning, skjutsar till hockeyn, lär de yngre barnen multiplikationstabellen och alfabetet.

Annons

– Händer det så händer det, men jag har ingen stress. Jag är inte ute och söker på nätet, springer runt på barer eller blir hembjuden av någon väninnas kompis.

Men uppvaktande finns det gott om. En del hör av sig till Tina på sociala medier för att försöka snärja rallydrottningen.

– De är väldigt trevliga och respektfulla, men just nu passar det inte, så jag svarar bara att jag inte vill ge de falska förhoppningar och att de inte behöver lägga sin tid på mig.

Har Tina någon drömkille då?

– En som George Clooney! Med det utseendet och så.

FOTO: TT

Annons