LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Anders Bagges husförsäljning plötsligt stoppad – anledningen bakom

01 sep, 2024
Anders Bagge
Förra året låg Anders Bagges hus ute för försäljning, innan annonsen kort därefter plockades ner.
För Hänt berättar Anders nu om varför han inte är redo att sälja.
– Jag vill veta att den personen som köper det ska ta hand om min lilla bebis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månadenBrand logo
Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månaden

Förra året hittade Anders Bagge, 56, och Johanna Lind Bagge, 52, sitt drömboende – Rastaborgs slott på Ekerö. Ursprungligen var det tänkt att makarna skulle bo i slottet på heltid, men riktigt så blev det inte.

När Hänt nu når Anders klargör han hur parets boendesituation egentligen ser ut.

Anders Bagge stoppade försäljningen av huset

Innan de köpte slottet bodde makarna i Anders gamla hus, som också ligger på Ekerö. En herrgård som sträcker sig strax under 1000 kvadratmeter, med privat sandstrand, brygga, pool och sjöstuga.

I fjolår lades huset ut för försäljning, då för en summa på hela 37 miljoner kronor. Men kort därefter plockades annonsen ner igen.

– Jag hade bara tre visningar på huset och därefter stoppade jag försäljningen. Den har inte varit ute till försäljning sedan förra sommaren. Jag beslutade mig för att inte sälja huset, och vi bor kvar där just nu, förklarar Anders.

Annons

Hur kom du fram till beslutet att inte vilja sälja?

– Jag har mina studios där som jag arbetat i under 17 års tid. Sedan kände jag att det finns vissa saker där som jag vill fixa i ordning, så jag vet att det fungerar som det ska. Det är ett stort hus.

Anders Bagge om ovissa framtiden

Just nu bor alltså Anders och Johanna fortsatt kvar i huset på Färingsö, och använder istället Rastaborg till att bedriva diverse verksamheter. Där har Johanna bland annat sin butik och Anders sin studio.

– Mitt beslut om att sälja, det hör till framtiden. Jag älskar det här huset och det är verkligen ett helt fantastiskt och speciellt hus. Jag vill veta att den personen som köper det ska ta hand om min lilla bebis.

– Ska jag sälja det, det har jag inte bestämt mig för än. Det kommer väl komma under hösten när jag går in och tittar, så får vi se om det emotionella sitter kvar.

FOTO: TT/ Skärmdump TV4

Annons