LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Därför går inte Charlotte Perrellis barn i skolan – vill inte ändra sig: ”Nytt beslut”

22 aug, 2024
Charlotte Perrelli bor i Spanien tillsammans med maken Anders Jensen och barnen.
Nu semestrar familjen i Sverige – trots att skolterminen har börjat.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun


Charlotte Perrelli, 49, lever tillsmammans med kärleken Anders Jensen i soliga Spanien. Tillsammans har de sönerna Adrian och Alvin. Charlotte har även sönerna Angelo och Alessio från ett tidigare äktenskap, och Anders har sedan tidigare dottern Izabella.

Förra året flyttade familjen till Spanien på heltid. Just nu är de bosatta i ett specialdesignat hus i det exklusiva området La Zalageta. De har även ett hus i Marbella som har legat ute för försäljning under en längre tid, men som de nu bestämt sig för att hyra ut i stället.

Charlotte Perrelli och Anders Jensens nya lyxvilla i Sverige

Under sommaren har paret tagit med sig familjen på välförtjänt semester i Sverige. Nyligen lade Charlotte och Anders nämligen vantarna på ett sommarhus i Skanör, Skåne, som de vill ha som sommarbas.

Annons

– Vi vill att barnen ska kunna cykla till kompisar och leva svenskt sommarliv, förklarar Anders för Hänt.

"Vilka ljuvliga dagar hemma!! Snart beger vi oss på ytterligare ett äventyr i detta avlånga land. Sverige på sommaren är helt fantastiskt! Finns inte mycket som slår det….", skriver hon om familjens sommar.

Anders Jensen om barnens skolgång i Spanien: ”Riktigt bra på spanskan”

I Sverige börjar grundskolan den 19 augusti, vilket innebär att höstterminen redan har dragit igång. Anders och Charlottes barn behöver dock inte börja skolan riktigt än – i Spanien är det nämligen andra terminstider som gäller.

– Våra barn går ju i spansk skola så de börjar inte förrän första september. Så för oss är det lite fördröjd semester, förklarar Anders för Hänt.

Han berättar att familjen trivs bra i Spanien, och att de inte har några planer på att flytta hem till Sverige i närtid.

– Jag tycker att de har acklimatiserat sig väl. De går ju i brittisk skola i Spanien men har redan börjat bli riktigt bra på spanskan. Så vi tar ett år i taget så får vi se hur vi gör. Nu har vi valt att de ska gå en till termin så får vi ta ett nytt beslut efter det.

Foto: Karin Törnblom/TT och Jessica Gow/TT

Annons