LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Därför känner du igen svenska OS-doldisen – kopplingen till Linda Lindorff

25 jul, 2024
Tara Babulfath och Linda Lindorff
Tara Babulfath är en av de yngsta svenskar tävlande i årets OS och siktar på guldmedalj – men vi känner igen henne från ett annat sammanhang!
Annons
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artistenBrand logo
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artisten

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tara Babulfath, 18, är en av de yngsta deltagarna i årets OS och först ut för de svenska individuella idrottarna att tävla i Paris. Tara tävlar i judo och har tidigare i år vunnit brons i sitt första senior-VM.

Men vi kommer ihåg Tara från ett annat sammanhang – där hon gjorde ett stort intryck!

Därför känner vi igen Tara Babulfath

Att stå framför kamerorna är inget nytt för Tara, hon deltog nämligen i tv-programmet Wild Kids under 2020, när hon var 13 år gammal.

Programmet leddes senast av Linda Lindorff, 52, och har tidigare letts av bland annat Ola Lindholm och Rickard Olsson, 57.

Wild kids beskrivs ibland som en barnversion av Robinson, men skiljer sig på flera sett. Till exempel utspelar sig i en skog nära en djurpark i Sverige, istället för för en öde ö utanför Europa. Dessutom får barnen äta som vanligt hela tiden under programmet.

– Jag sökte året innan faktiskt, gick väldigt långt och jag tror jag kom med i den sista sorteringen så åkte jag ut. Sen ringde de mig året efter. Så fick jag göra någon övernattning och sen var jag med, säger Tara till Aftonbladet och fortsätter:

Annons

– Det var några år sedan och jag hade det jättekul där. Det var absolut en fantastisk upplevelse och jag är jätteglad att ha fått vara med där.

Tara Babulfath siktar på OS-guld i judo

Enligt Aftonbladet visade Tara stor överlägsenhet i flera av tävlingarna under Wild Kids och har nu satt lika höga mål för sig själv inför OS-tävlingarna, där hon siktar på att vinna guldet.

– Jag känner ingen press men jag är jätteglad och det är coolt att gå ut först och jag hoppas att jag kan ta första medaljen, säger hon till tidningen och tillägger:

– Mitt mål är OS-guld.

FOTO: TT/Skärmdump tv4

Annons