Bonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fruBonde söker fru
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Därför mörkar TV4 att Bonde-Anders har barn – sanningen om relationen till exet

16 okt, 2024
Anders är en av bönderna i Bonde söker fru 2024 men att han hade barn från tidigare är något som mörkats helt i programmet.
Nu berättar han för Hänt om sin son Emil.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”Brand logo
Iskall stämning när tjejerna anländer till gården i Bonde söker fru: ”Besviken”

Bonde söker fru 2024 är i full gång och i kvällens avsnitt ska bönderna välja vilka brevskrivare som får följa med hem till gårdarna. Anders Mood, 34, är en av bönderna som söker kärleken i årets säsong och även om tuffa beslut ska tas så har de väldigt kul på vägen. Till exempel slog han till med en oktoberfest som blev otroligt lyckad.

– Ja men det känns som att det blev lyckat och jag fick ju inte någon skäll av jäntorna så jag tror att de var nöjda. Jag tycker om att bryta isen för det kommer ju stunder då man inte lyckas bryta isen och det blir tyst och sådär, säger Anders glatt till Hänt och tillägger:

– Nej men det var riktigt trevligt måste jag säga.

Bonde-Anders har barn – TV4 mörkar allt

Även om det var väldigt kul på oktoberfesten måste ju ändå lite seriöst snack göras också. Så vid ett tillfälle valde Anders att ta undan Sanna, 25, eftersom han behövde fråga hur hon ser på att flytta, eftersom hon också har barn.

Annons

– Vi har ju barn båda två, så vi båda förstår ju hur viktigt det är för barnens del, säger Anders i programmet.

Att Anders har barn från en tidigare relation är något som knappt nämnts i programmet. När Hänt når Anders berättar han vad det beror på.

– Ja det vet jag inte, ingen aning faktiskt. Det var ju med i castingen, men det har jag faktiskt inte tänkt på. Bra fråga!, säger han och fortsätter:

– Men ja det är sant, tittarna har nog inte fått veta det, det är ju nästan inget fokus på det eller varit något prat om det nu. Men det är ju prio eftersom han är mycket med mig och bor här så det klart att han blir en stor del av livet med mig.

Anders relation till ex-flickvännen idag

Anders är pappa till sonen Emil som är 3,5 år gammal. Han är hos sin pappa ungefär hälften av tiden, men främst på dagarna eftersom hans mamma har ett vanligt jobb. Nu berättar Anders hur det tog slut med Emils mamma.

Annons

– Det blir ju ett lite annorlunda liv att kliva in i ett förhållande, särskilt om man inte har barn. Jag har ju egentligen sagt att man aldrig ska skaffa barn och gå isär, men ibland blir inte livet som man tänkt sig. Men funkar det inte så funkar det inte, säger Anders och fortsätter:

– Men jag är tacksam för att jag fått en väldigt nära relation till pojken, annars är det ju ofta mammorna. Men jag är verkligen jättenära honom och det är jag tacksam för.

Hur är relationen mellan dig och Emils mamma idag?

– Jättebra nu och det är jag jättetacksam för. Det underlättar ju när man ska träffa någon ny, för annars blir det ju att man ska sätta krokben för varandra och allting. Jag orkar inte bråka om sådant. Det är så mycket i vardagen ändå.

Hur reagerade hon när du sa att du skulle vara med i Bonde söker fru?

– Ja, jag var ju väldigt nervös för det innan, men jag är jättestolt över henne för hon har tagit det jättebra. Hon har stöttat och fixat, jag är jätteförvånad.

Annons

Var ni gifta?

– Nej det var vi inte. Vi bara bodde i lag, i mitt hus. Så det var lättlöst, man står inte med några sådana bekymmer nu. Så när det kommer till bröllop, där är jag riktigt oskuld, säger Anders och brister ut i skratt.

När det kommer till att skaffa fler barn är Anders väldigt öppen, även om han egentligen kände sig klar.

– Nja, jag har ju alltid känt mig klar. Men jag måste ju säga att man blivit lite bortskämd nu när grabben är självständig och pratar och inte har blöjor utan går till skithuset själv. Men jag vet, det där är ju känt, kommer det fler så kommer det, för jag älskar ju ungar.

FOTO: TV4

Annons