ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Tommy Nilsson svårt sjuk – radioaktiv: ”Kan inte krama mina barn!”

21 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Jennifer Iversen
Jennifer Iversen
Tommy Nilsson berättar för Hänt om tiden som sjuk;
– Ett par dagar kan jag inte krama mina barn, för jag gå runt som ett jäkla kärnkraftverk, säger han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Sångaren och artisen Tommy Nilsson, 64, är nu aktuell med sin nya konsertturné Längs den långa vägen hem som han beger sig ut på till våren. Förutom att vara artist är han också pappa, morfar och gammelmorfar. Han är förlovad med musikalartisten Linda Olsson, 44, och med henne har han sina två yngsta barn, de övriga fyra barnen kommer från hans tidigare relationer.

Tommy Nilsson om behandlingen: ”Man blir ju radioaktiv”

För Hänt berättar Nilsson om tiden för inte allt för länge sedan då hälsan svek honom, något som påverkar hans dagliga liv än idag.

– Jag har lite issues, jag fick någonting som heter giftstruma. Men det är åtgärdat nu på så sätt att jag har tagit bort, eller slagit ut min sköldkörtel. Då kan man antingen operera och ta bort den, eller dricka en jod-blandning. När man dricker den blandningen så söker sig joden till sköldkörteln och slår bort den, och det är inte en helt rumsren behandling. Man blir ju radioaktiv, förklarar Tommy.

– Ett par dagar kan jag inte krama mina barn, för jag gå runt som ett jäkla kärnkraftverk, fortsätter han.

Annons

Operation var aldrig ett alternativ för artisten

Giftstruma, eller hypertyreos, innebär att sköldkörteln producerar för höga halter hormoner. Ofta leder tillståndet till en ökad ämnesomsättning, trötthet och hjärtklappning samt hög puls. Det är ett relativt vanligt tillstånd och de flesta blir bra efter behandling.

Nu har det gått en liten tid sedan han genomförde behandlingen men Tommy Nilsson berättar för Hänt att han fortfarande medicineras.

– Att operera bort giftstruman var aldrig ett alternativ, för sköldkörteln sitter så nära stämbanden. Så då vet man aldrig hur det blir, rösten hade blivit annorlunda, säger han.

Nu äter sångaren istället en tablett som ersätter sköldkörtelns funktion i kroppen.

FOTO: TT/ Hänt

Annons