LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Därför saknas Jan Malmsjö vid hyllningen av hustrun Marie Göranzon – TV4:s svar

29 sep, 2024
Marie Göranzon hyllas i säsongsavslutning av Vilket liv!. Men en person som inte är på plats i studion under hyllningen är Maries man, Jan Malmsjö. När Hänt når TV4 svarar de på varför Jan saknas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-SonjaBrand logo
Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-Sonja

Marie Göranzon, 81, och Jan Malmsjö, 92, har varit ett par i över 50 år. Det ikoniska skådespelarparet har två imponerande karriärer bakom sig och har blivit tilldelade en rad utmärkelser och priser.

Bland annat har Marie tilldelats en Guldbagge och den prestigefulla Hedersguldbaggen, och genom åren har vi sett henne i storsatsningar som Beck och Se upp för Jönssonligan.

För sina otroliga skådespelarinsatser hyllas Marie nu, i säsongsavslutningen av Vilket liv!.

Marie Göranzon blir hyllad i Vilket liv! – Jan Malmsjö inte på plats

Hyllningen börjar med att vännen och branschkollegan Peter Stormare, 71, framför en tolkning av En tuff brud i lyxförpackning, något som berör Marie till tårar.

Annons

– Vilken överraskning ho ho ho! Han ska ju inte vara här, han ska ju vara i Amerika! Jag fick en chock. Så glad jag blev, Peter!

FOTO: TV4

Under programmets gång blir Marie överraskad av flera välkända namn. Bland andra Henrik Schyffert, Helena Bergström och Britt Ekland, som alla dyker upp i studion.

Men en person som däremot inte kliver in är Maries man, Jan. Jan är istället med på ett förinspelat klipp, där han skickar med en berörande hälsning.

– Plötsligt bara upptäckte vi varandra. Man älskar varandra! Vi har haft enormt kul. Hennes närvaro, att bara ha henne här, tillsammans med mig. Vi har gjort så mycket tillsammans.

Annons

– Hon är jävligt rolig, hon är det. Hur mycket jag älskar henne... Det vette fan.

Därför var Jan Malmsjö inte med – TV4:s svar

Men hur kommer det sig då att Jan inte var i studion under programinspelningen?

När Hänt når TV4 svarar de i ett meddelande:

”Vi strävar alltid efter att göra ett så bra program som möjligt med en spännande mix av gäster. Det innebär också att vi har en begränsning i antalet gäster vi har med i programmet.”

FOTO: TV4Play

Annons