LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Plötsliga vändningen efter svackan – därför syns Måns Zelmerlöw och Ciara ihop igen

12 aug, 2024
Ciara och Måns Zelmerlöw
Foto: TT och Instagram
Måns och Ciara Zelmerlöw har tidigare talat om att de kämpar för att hålla ihop sin relation.
Nu syns de tillsammans igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar bröderna Calmroth ton: ”Vi ska starta ett band”Brand logo
Här tar bröderna Calmroth ton: ”Vi ska starta ett band”

Måns Zelmerlöw, 38, har haft en fullspäckad sommar. Det har varit fullt ös med hans sommarturné som går runt i både Sverige och Europa och han har dessutom nyligen öppnat en kaffe- och vinvagn kallad Beans & Grapes i Båstad.

Måns Zelmerlöw om svackan: ”Kämpar för att hålla ihop vår relation”

När det kommer till kärlekslivet har det däremot varit lite kämpigt. Sedan 2018 är den folkkära artisten gift med den brittiska skådespelerskan Ciara Zelmerlöw, 37. I slutet av maj nåddes vi dock av beskedet att Ciara hade avföljt Måns på Instagram.

I samma veva berättade Måns för Aftonbladet att han och Ciara gick igenom en tuff period.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier, sa han då.

Måns visar upp lyckan med Ciara – bilderna från romantiska semestern

Tidigare i somras sågs dock Ciara och Måns tillsammans igen. De hade nämligen givit sig iväg och ”glampat” – en glamorösare variant på camping med mer bekvämligheter. Det verkade då som att paret hade hittat tillbaka till varandra.

Annons

Nu delar Måns med sig av ännu en semester ihop med Ciara. Denna gång bar det av mot Rhodos, Grekland, för en veckas sol och bad tillsammans med familjen.

Skärmdump från Måns Zelmerlöws Instagram-händelse


”För 20 år sedan bodde jag i en lägenhet full av kackerlackor tillsammans med ett dussin andra 18-åriga killar i Rhodos, vi arbetade alla på ’Pacha’ och ’Systembolaget’ på bargatan. Av många anledningar har jag inte varit tillbaka sedan dess. Mest för att jag har tänkt på den här ön enbart som det, bargatan och de två väldigt skräpiga stränderna”, skriver Måns på Instagram.

”När jag plötsligt fick en vecka ledigt i somras bestämde vi oss för att åka någonstans i sista minuten, och någon föreslog Rhodos. Jag skrattade. Men tänkte sedan att det skulle vara ganska kul att komma tillbaka, så länge hotellet var okej för barnen. Och oj vad okej det var! Och oj vad fel jag hade om den här ön!”

Skärmdump från Måns Zelmerlöws Instagram-händelse


Han avslöjar vidare att anledningen till att de begav sig på semester till just Rhodos var att det var ett samarbete med Apollo.

”SÅ många aktiviteter för både liten och stor!”, skriver Måns och fortsätter:

”Att kunna paddla kajak eller SUP med familjen när som helst, är bara fantastiskt! Och igår kväll gick vi TILLBAKA. Bargatan. 20 år senare. Det ser likadant ut. Jag kan inte rekommendera det alls. Ta en kvällsdrink på stranden istället.”

Skärmdump från Måns Zelmerlöws Instagram-händelse

Foto: Karin Törnblom/TT och Instagram

Annons