RobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinsonRobinson
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Robinson-Gertrude är släkt med TV4-profilen – mörkat allt

21 okt, 2024
Gertrude är en av deltagarna i Robinson 2024!
Men något som många kanske inte visste om henne är att hon är släkt med en mycket känd Robinson-profil!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Robinson-vinnaren Pelle avslöjar: ”Hon är min kändiscrush”Brand logo
Robinson-vinnaren Pelle avslöjar: ”Hon är min kändiscrush”

Robinson 2024 är i full gång och inför årets säsong var det mycket som var nytt. Tre lag skulle göra upp om att bli lag syd och lag nord, det förlorande laget fick istället åka till Gränslandet.

Gertrude Lund, 50, var en av dem som fick åka till Gränslandet. Men i kvällens avsnitt av Gränslandet blir hon räddad av Roger Flink, 52, som ger henne sin plats i Robinson.

– Känslan var ju euforisk, det kändes jätteroligt. Jag stod ju mot tre unga, friska, starka, pigga ungdomar med ett jäkla anamma. Så det kändes ju bra att han valde mig, det hade kanske varit svårt för mig att komma in i Robinson annars, säger Gertrude till Hänt.

Gertrude är faster till Robinson-Linn

Något som många kanske inte visste när det gäller Gertrude är att hon har Robinson-blod i familjen. Hon är nämligen faster till Robinson-ikonen Linn Lund, 34.

Annons

– Ja precis! Det är roligt, säger Gertrude till Hänt.

Var det Linn som fick dig att söka till Robinson?

– Nej det var jag själv som tänkte att nu ska jag söka och jag ska bräcka Linn och komma längre än vad hon gjorde.

ROBINSON-LINN
FOTO: TV4

Därför berättade inte Gertrude att hon är släkt med Linn

Gertrude berättar att Linn har blivit en trogen Robinson-tittare nu när faster är med. Men några tips och tricks har hon inte riktigt gett, mer än att träna på att få upp eld.

– Nja, inte direkt tips men att vara mig själv, njuta av vistelsen. Lära mig att göra upp eld. Det var ju hon som hade gett mig en massa tändstål som jag skulle träna på men inte gjorde. Så när första tävlingen kom och det var eldkamp så tänkte jag "oj, jag skulle visst ha tränat lite grann", säger Gertrude och skrattar.

Den här informationen om släktbandet till Linn är dock något som Gertrude höll för sig själv. Nu berättar hon varför hon inte sa något till de andra deltagarna.

– Ja, jag ville undanhålla det för jag tänkte att jag är här för min skull och jag ville inte att det skulle påverka de andra och tro att jag har massa fördelar eller fått information och tips från Linn. Jag tänkte att det kunde vara en rolig grej att komma ut med sedan, förklarar Gertrude för Hänt.

FOTO: TV4

Annons