LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Perrelli vägrar svara på gravidfrågan: "Blir ingenting..."

02 jul, 2018
author Lina Arvidsson
Lina Arvidsson
Charlotte Perrelli är gravid med sitt fjärde barn. På grund av tidigare missfall medicinerar hon med kortison för att kroppen ska behålla fostret. Men det är en sak som Charlotte Perrelli väljer att hålla för sig själv.
Annons

Charlotte Perrelli, 43, meddelade i början av juni att hon väntar sitt fjärde barn. Det lyckliga beskedet kom efter att Charlotte Perrelli drabbats av sju missfall. Nu medicinerar sångerskan med kortison för att kroppen inte ska stöta bort fostret. Kortisonet har gjort att Charlotte Perrelli svullnat i kroppen och ansiktet. Men det är inget som hon fäster någon vikt vid.

– Men jag kände att det var det alternativet jag hade för att kroppen skulle klara av att behålla det här barnet. Jag kommer inte att äta kortison under hela resan heller, ganska snart kommer jag sluta med det. Man kan hoppas att kroppen stabiliserar sig då och kanske tappar lite vatten som jag ansamlar i onödan, säger Charlotte Perrelli till Expressen och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Samtidigt känner jag att det här är sista gången som jag är gravid. Skit samma om det är så att jag går upp fem kilo mer eller mindre, det spelar inte så stor roll. Den viktresan har jag gjort så många gånger att jag kan ta tag i den sedan, om det blir en bebis.

Annons

Charlotte Perrelli har varit öppen och berättat om sina missfall och om längtan efter ännu ett barn. Men en detalj vill hon inte gå ut med, nämligen vilken graviditetsvecka hon är i.

– Tidigare har jag varit så enormt transparent med det, men den här gången vill jag behålla det för mig själv. Det blir ingenting under sommaren, utan det kommer att komma i höst, säger Charlotte Perrelli.

Charlotte Perrelli har sedan tidigare barnen Adrian, 4, Alessio, 12 och Angelo, 14.

Adrian har länge längtat efter ett syskon, men på grund av de många missfallen har Charlotte Perrelli valt att inte berätta för Adrian om graviditeten i början.

– Tidigt i den här graviditeten sade Adrian “mamma, du är tjock, jag tror att du har en bebis i magen”. Jag ville inte berätta något förrän det hade gått ganska långt, för skulle det inte funka skulle Adrian bli helt förkrossad. Därför svarade jag att jag bara hade ätit lite mycket bullar. Det kändes nästan knasigt att ljuga för honom, men nu tycker han att det är så himla roligt, säger Charlotte Perrelli.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis avslöjande om graviditeten i Nyhetsmorgon: ”Slående fel”

LÄS OCKSÅ: 4 viktiga saker att tänka på när du väljer yogamatta

FOTO: Ibl, Stella

Annons