LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Därför vägrar Christian Bauer att heta Wahlgren: ”För det första..”

01 okt, 2024
Till vänster: Pernilla Wahlgren och Christian Bauer sitter i en soffa och tittar på varandra. Till höger: Pernilla Wahlgren tittar skeptiskt åt vänster.
Det var i september som Pernilla Wahlgren gifte sig med sin Christian Bauer för andra gången.
Nu ska hon ta hans efternamn – men Christian vill däremot inte byta namn!
För Hänt berättar Pernilla nu varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”Brand logo
Här dyker Christian Bauers döttrar upp på röda mattan: ”Nervös”

Det var den 13:e september som Pernilla Wahlgren, 56, sa ja till sin Christian Bauer, 58, för andra gången. Det var ett storslaget bröllop i Marbella i Spanien, och kort därefter åkte paret iväg på en lyxig smekmånad i Sri Lanka och Maldiverna.

– Den har varit helt otrolig. Jag landade idag. Det kommer ta tid att smälta det, jag har knappt hunnit smälta bröllopet så nu ska jag landa i det här. Vi har nypremiär på Happy Ending på torsdag, säger Pernilla när Hänt träffar henne inför Barncancergalan – det stora humorpriset som gick av stapeln sista september.

Då berättar Pernilla också om varför Christian inte vill heta Wahlgren!

Pernilla Wahlgren höll namnbytet hemligt för Christian

Från början har Pernilla stått fast vid att hon inte skulle ta sin makes efternamn, men efter det andra bröllopet gick hon ut med att de nu är herr och fru Bauer. Och det presenterades även som en överraskning för Christian på bröllopet.

Annons

I ett tidigare avsnitt av Wahlgren & Wistam bad Sofia Wistam, 58, Pernilla att berätta om att hon nu ska byta namn.

– Ja, det ska jag! Och det roliga är att Christian visste ingenting. Alltså vi är ju gifta en gång på riktigt då. Och då sa han ”vad känner du? Vill du ta mitt efternamn?”. Och jag kände bara nej, det känns så onödigt. Jag kommer ändå bara att kalla mig för Wahlgren, och det bara är bara massa jobb med att byta pass och id-kort och allting, svarar Pernilla och fortsätter berätta:

– Han blev inte ledsen, men han var ändå så här ”nej, okej. Men jag hade tyckt det var så fint om vi delade samma efternamn”. Men sen har ju jag hunnit känna på det här och landa lite i det, och vet du vad - det är ändå fint att dela efternamn!

Christian Bauer vill inte heta Wahlgren

Pernilla kommer nu alltså heta både Wahlgren och Bauer i efternamn. Anledningen till att Pernilla valt att lägga till Bauer säger hon bland annat är för att det känns fint att använda samma namn i samband med att de reser och bokat hotell tillsammans.

Annons

– Nej men jag kände att nu ska ju vi höra ihop för resten av livet hoppas man, och just när man reser och sådär. Hela den här smekmånaden har det stått herr och fru Bauer överallt, och då har känns det skönt att veta att jag kommer ta hans namn. Men jag kommer att kalla mig bara för Wahlgren, säger Pernilla till Hänt.

Hon berättar vidare att hon inte tror att det kommer bli något namnbyte på Instagram, utan att det handlar om passet och andra viktiga papper. Men av herr och fru Bauer är detta endast en som ändrar efternamn – då Christian inte kommer att heta Wahlgren!

– Nej det hade känts jätte… för det första skulle han aldrig vilja byta sitt efternamn. Sen är jag, där är jag gammeldags, och Christian också tror jag, säger Pernilla.

FOTO: TT, Max/Skärmdump

Annons