LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Suzanne Reuter vägrar att gifta sig – hånar äktenskapet

02 okt, 2024
Suzanne Reuter fick tre söner tillsammans med exet Tomas Pontén. Men de var aldrig gifta.
Nu berättar Suzanne hur hon ser på äktenskap.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Över Atlanten är tv-programmet där ett gäng kända svenskar sätter sig på en och samma segelbåt och seglar över Atlanten. Det blir alltid väldigt händelserikt och det händer ofta dramatiska saker.

I den här säsongen har motorn strulat lite vid vissa tillfällen och man har oroat sig lite för vädret. Men det händer också väldigt fina och rörande saker. Som till exempel i kvällens avsnitt när Kristoffer Appelquist, 49, fyller år.

Förutom Kristoffer så består seglarsällskapet, den här säsongen, av Suzanne Reuter, 71, Dante Zia, 31, Peter Forsberg, 51, Clara Henry, 30, Anders "Ankan" Johansson, 50, och självklart kapten Gurra Krantz, 69.

Orden om äktenskapet i Över Atlanten

Födelsedagen fick Kristoffer fira tillsammans med sina nya vänner på båten men hans kära fru hade fixat och trixat så att han blev väldigt överraskad och berörd.

Annons

– Min älskade Isabelle hade stoppat ner saker som hon vet, alltså hennes och mina minnen. Det är så jävla fint och man tänker att det som ska hända är att jag ska längta hem, men jag längtar inte hem. Jag vill inte vara någon annanstans än här, jag blir bara svinglad och rörd, säger han i programmet och fortsätter:

– Jag har världens bästa crew hemma som älskar att jag får göra det som jag blir så här glad av. Och de påminde mig om det.

Suzanne Reuter om äktenskap – vägrar gifta sig

Någon som däremot inte har varit gift är Suzanne Reuter. Men under åren 1983 och 2000 var hon tillsammans med Tomas Pontén och de fick tre barn tillsammans, sönerna Lukas Pontén, Joakim Pontén och Simon Pontén.

I Över Atlanten kommer återigen ämnet på tal om varför Suzanne aldrig varit gift.

– Den behöver inte stå upp, säger Suzanne när födelsedagsbarnet Kristoffer skär upp en bit tårta till henne.

– Du vill verkligen inte att den ska stå eller? Jag respekterar det, svarar han då.

Men då kommer Dante Zia med en fråga och undrar om Suzanne varit gift någon gång. Men då är Suzanne tydlig med sitt svar:

– Nej nej nej. Jag har varit intelligent nog att inte göra det, säger Suzanne i programmet.

SUZANNE REUTER, SIMON PONTÉN
Suzanne och sonen Simon. Foto: Karin Törnblom/TT

FOTO:

Annons