LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

David Batra flyttar ut – bekräftar trista beskedet med hustrun Anna

18 okt, 2024
AvPontus Varg
Det är turbulent hemma hos familjen Kinberg Batra efter skandalen.
David Batra bekräftar att de bryter upp helt nu.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Den moderata toppolitikern Anna Kinberg Batra, 54, tvingas att avgå som landshövding i Stockholm efter uppgifter om jävig rekrytering.

– Beskedet till Anna Kinberg Batra lämnas mot bakgrund av den allvarliga kritik som riktats mot henne av Justitieombudsmannen. Regeringen anser att förtroendet för myndigheten inte kan återupprättas med mindre än att länsstyrelsen får en ny chef, sa civilminister Erik Slottner i ett uttalande.

Annas petning från den prestigefulla posten som landshövding påverkar nu även hela familjen Kinberg Batra. De tvingas flytta ut från Tessinska palatset som ligger granne med Kungliga slottet på Slottsbacken 4 i Gamla Stan. Här har Anna bott med komikermaken David Batra, 51, dottern Elvira, 18, och hunden Bodil.

Batra måste flytta

För Annas del är det så klart väldigt trist att behöva packa flyttkartongerna, då hon inför flytten var helt lyrisk över att få bo i ett palats, uppger Svensk Damtidning.

Annons

– Det är helt galet. Varken jag eller David kommer från slott så det här är fantastiskt, sa Anna Kinberg Batra i TV4.

Även maken David Batra har kommenterat den uppkomna situationen. I samband med att han och Johan Glans delade ut pris på Barncancergalan – det svenska humorpriset passade han på att skämta om situationen i direktsändning – att han nu är tvungen att flytta ut från Tessinska palatset.

David Batra letar lägenhet

– Ärligt talat, jag har haft det lite stressigt sista dagarna och letat lägenhet faktiskt. Det är lite körigt där hemma. Det är bråttom att flytta, sa David Batra.

Johan Glans frågade då om det var ”problem med regeringen”·

– Ja, det kan man faktiskt säga att det är, replikerade David.

FOTO: TT

Annons