LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Här bor David Beckham i Sverige – så mycket pengar kostar boendet

13 sep, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
David Beckham
David Beckham är i Torsby för att ta farväl av sin gamle tränare och kompis Sven-Göran ”Svennis” Eriksson.
Hur bor han under vistelsen i Sverige? Vad kostar det att sova på hotellet som han har checkat ut?
Hänt har koll på allt du vill veta om David Beckhams Sverige-tripp.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinstenBrand logo
Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinsten

För andra gången på ett år så är David Beckham, 49, på plats i Sverige. Första gången var han här på ett hemligt besök för att träffa Sven-Göran Eriksson, 76, när tränarlegendaren fortfarande kämpade mot bukspottkörtelcancern.

De två fotbollsälskarna hade en nära och respektfull relation, som började när Svennis blev förbundskapten för det engelska landslaget 2001 och då han bland annat utsåg Beckham till sin lagkapten.

David Beckham om första besöket i Sverige

Beckham har berättat om sitt senaste besök i Sverige och mötet med Svennis på Björkefors herrgård på Instagram:

”Vi skrattade, vi grät, och vi visste att vi sa hejdå. Sven, tack för att du alltid är samma person. Jag är för evigt tacksam för att du gjorde mig till din lagkapten”, skrev han då.

Annons

Och den 26 augusti i år kom den tragiska nyheten att Svennis gått bort. Nu är alltså Beckham tillbaka i Sverige för att ta ett sista farväl.

Flög till Sverige med privatflyg

David Beckham landade under torsdagseftermiddagen på flygplatsen i Karlstad. Enligt SVT ska han ha klivit ur flygplanet och dolt ansiktet, för att sedan försvinna in på flygplatsen.

Fans och fotografer var på plats att få sig en titt på 49-åringen, men efter att han kördes ut från baksidan av flygplatsen så lämnades de som ville ha en autograf eller bild utan.

Men det var inte bara David Beckham som flög privatflyg till Karlstad utan flera landsmän till Beckham från det brittiska fotbollförbundet. Bland de allra mest namnkunniga fanns tränaren tillika före detta storspelaren Roy Hodgson, 77.

Annons

Ryktet om Victoria Beckham

Både herr och fru Beckham ska till Sverige.

Ja, det kunde man tro i fall man tog del av de uppgifter från brittisk media om att Victoria Beckham, 50, också skulle hänga med till Karlstad och Svennis begravning i Torsby. Men någon Victoria sågs inte kliva av planet.

Brittisk media var även på plats under begravningen där de var imponerad över hur mycket folk det var på plats, trots att det var i en sådan ”liten stad” i Sverige.

Så mycket kostar David Beckhams lyxsvit

Enligt uppgifter till Expressen ska David Beckham ha lämnat flygplatsen och sedan körts till Karlstad Stadshotell och checkat in på hotellets dyraste och största svit: Sven-Ingvars-sviten.

Sviten består av två rum. Ett vardagsrum, ett sovrum och två badrum. Vad kostar ett sådant storslaget rum per natt då?

Enligt hotelldirektören som NWT varit i kontakt med så beror priset på Sven-Ingvars-sviten helt på efterfrågan, hur många man är och när man kommer.

Hotelrummet, som har utsikt över både Karlstad och Klarälven, uppges kosta runt 2 300 kronor, enligt hotellets hemsida.

FOTO: TT / Instagram

Annons