LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Okända sprickan mellan Pernilla Wahlgren och Renée Nyberg – går inte alls ihop

18 okt, 2024
Pernilla Wahlgren har en nära relation till David Hellenius och Renée Nyberg.
Men på en punkt går de inte alls ihop..
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Folkkära Pernilla Wahlgren, 56, har varit i offentlighetens öga i många många år, något som såklart även gjort att hon skaffat sig en hel del vänner och kollegor inom branschen.

Två branschkollegor som Pernilla står väldigt nära är inga mindre än programledarna David Hellenius, 50, och Renée Nyberg, 58. Pernilla har i flera jobbsammanhang arbetat med både David och Renée. Bland annat sitter hon i juryn i populära programmet Masked singer, där David är programledare.

Men som tidigare nämnt umgås de tre även ihop på deras lediga tid. Bland annat var Renée och David på plats för att stötta Pernilla på premiären av hennes show Happy Ending på Cirkus i Stockholm tidigare i år.

Men i podcasten Wahlgren & Wistam berättar Pernilla nu om en situation där de tre vännerna ville olika saker.

Annons

Pernilla Wahlgren och Renée Nyberg kan inte festa tillsammans – helt olika

Pernilla och Sofia diskuterar dramat kring amerikanska Sean Combs, mer känd som ”P-diddy”, när Pernilla säger:

– Jag hade en väldigt rolig sms-konversation med David och Renée häromkvällen. Vi skulle gå ut och festa och de hade redan gått och lagt sig.

Tv-profilen fortsätter med att förklara att tv-profilerna verkar ha väldigt olika vanor och därmed inte kan festa tillsammans:

– Så jag bara men snälla vad är ni för pensionärer! De bara nej men du får väl ha så kul på din ”freakout”. Jag bara ja, absolut! Det finns en p-diddy och en p-mommy, och det är jag. Skål!

Annons