LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Dagboken avslöjar Desiré Inglanders lyxliv i Paris – bakom kulisserna under OS

07 aug, 2024
Desiré Inglander Paris OS
TT
Armand Duplantis är onekligen Sveriges klarast lysande stjärna under OS i Paris.
Men även flickvännen Desiré Inglander har ådragit sig uppmärksamhet. Nu avslöjar hon hur hon roar sig i den franska huvudstaden...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara påBrand logo
Armand Duplantis om att förlova sig med Desiré Inglander – här är frågan han vägrar svara på

På förhand var höjdhopparen Armand ”Mondo” Duplantis, 24, det mest givna guldhoppet i den svenska OS-truppen som åkte till Paris.

Efter att ha slagit världsrekord efter världsrekord och vunnit friidrottstävlingar på löpande band är det inte särskilt konstigt, och han levde minst sagt upp till förväntningarna.

Under måndagskvällen satte han både nytt världsrekord på 6,25 meter och plockade samtidigt hem guldmedaljen till Sverige.

Så roar sig Desiré Inglander i Paris medan Mondo tävlar

Under hela de olympiska spelen har han haft flickvännen Desiré Inglander, 22, vid sin sida, hejandes på honom. Parets kärlekshistoria har också blivit en världsnyhet efter att Mondo rusade fram och kysste Desiré efter hans rekordhopp.

Nu har magasinet Vogue Scandinavia pratat med Desiré och fått en närmare inblick i hur hon tillbringar tiden i den franska huvudstaden (utöver att stötta Mondo såklart).

Magasinet har till punkt och pricka följt en heldag med Desiré i Paris, där hon startar dagen så tidigt som 07:00 med kaffe för att sedan klä sig för dagen.

Annons

Redan vid 10:00 är hon på plats på Stade de France i sin gula klänning för att heja fram Mondo i hans stavhoppskval. Kort efter att tävlingen avslutats får hon möjlighet att hänga med världsrekordhållaren och pojkvännen.

”Kvalet är färdigt, så nu är det dags för lunch tillsammans med Mondo och hans familj”, skriver hon.

Desirés sanslösa lyx – Dior-kryssning och restaurangbesök

Det råder inga tvivel om att influencern och modellen passar på att gotta sig i lyx under tiden i Paris. Efter lunchen beger hon sig nämligen ut på en båt på Seine för en spaupplevelse i lyxvarumärket Diors regi.

”Diors spakryssning, som håller till vid Port Henri IV i Paris fram till nästa vecka, var det ultimata sättet att skämma bort sig själv”, skriver Desiré.

Vid 6-tiden på kvällen är det dags att byta om och göra sig redo för en klassisk Paris-middag.

På vägen dit hinner hon dock med att handla lite på det lyxiga konditoriet Ladurée, som är kända för sina macarons.

Middagen blir på den flådiga restaurangen Monsieur Bleu at the Palais de Tokyo, och därefter avslutar Desiré kvällen med att titta på det sprakande Eiffeltornet som lyser upp Pariskvällen.

FOTO: TT

Annons