LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Det fick Victoria i födelsedagspresent – överraskade alla: ”Extra speciellt”

15 jul, 2024
Till vänster en närbild på kronprinsessan Victoria som applåder och står vänd åt höger. Till höger bild från när kronprinsessan delar ut pris till årets Victoriapristagare.
På söndagen firade kronprinsessan Victoria sin födelsedag med hela svenska folket.
Hon delade också en privat fika med årets vinnare av Victoriapriset.
För Expressen avslöjar volleybollspelaren Isabelle Haak vad kronprinsessan fick för oväntade presenter!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Kungafamiljen på Polarpriset – Kronprinsessan Victorias detalj alla undrar överBrand logo
Här anländer Kungafamiljen på Polarpriset – Kronprinsessan Victorias detalj alla undrar över

Den 14 juli fyllde kronprinsessan Victoria 47 år, och det firades traditionsenligt med familjen på Öland. Under eftermiddagen steg kungafamiljen ut vid Solliden slott för att möta folket utanför, och hela familjen var på plats och firade Victoria!

Under kvällen deltog sedan kungligheterna på Victoriakonserten på Borgholms slottsruin. Där uppträdde Lena Philipsson, Albin Lee Meldau, Molly Hammar, Olivia Lobato och Edda Magnusson.

Självklart delades också det prestigefyllda Victoriapriset ut. Idrottspriset gick i år till en av världens bästa volleybollspelare; Isabelle Haak, 25.

Volleybollspelaren Isabelle Haak tar emot Victoriapriset, en röd boll, av kronprinsessan Victoria på Victoriakonserten på Borgholms slottsruin.
Kronprinsessan Victoria delar ut pris till årets Victoriapristagare Isabelle Haak.Jonas Ekströmer / TT

Kronprinsessan Victorias oväntade födelsedagspresenter

Under förmiddagen på kronprinsessans dag bjöds Isabelle Haak på en privat fika hemma hos Victoria och prins Daniel vid Villa Skönvik på Solliden.

Annons

– De är så trevliga båda två, man känner sig så bekväm direkt. Vi pratade om allt möjligt, om Victoriafonden och allt kring det – och så frågade de mycket om volleybollen såklart!, säger Isabelle Haak till Expressen.

Isabelle kommer från Skåne, men spelar just nu volleyboll i Conegliano, Italien. Till kronprinsessan hade hon med sig blommor, men också några mer personliga presenter.

– För att representera Skåne hade vi med en pläd från Klippan, säger hon, och berättar att hon också ville ge kronprinsessan något som Conegliano är extra stolta över.

– De är väldigt kända för sin prosecco där druvorna skördas under fullmåne, så vi tog med en flaska därifrån – det är extra speciellt.

Spelade volleyboll med Estelle och Oscar

Isabelle hade också med sig en volleyboll, och den kom till användning direkt!

I ett klipp publicerat av hovet på deras Instagram får vi se hur prins Daniel, prins Oscar och prinsessan Estelle glatt spelar volleyboll ihop tillsammans med Isabelle.

– Prinsessan Estelle verkar väldigt nyfiken på att testa lite och det var kul! Men hon har ju basketen, säger hon till Expressen.

I klippet syns båda barnen skratta och hyllas av Isabelle, bland annat när hon får en passning av Estelle.

– Det där var jättebra!, säger Isabelle i klippet.

FOTO: TT

Annons