LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Det här önskar sig Pernilla Wahlgren i bröllopspresent – vännen avslöjar

05 sep, 2024
Om mindre än två veckor ringer bröllopsklockorna återigen för Pernilla Wahlgren och Christian Bauer.
Det blir en stor ceremoni i Marbella och nu kan Hänt avslöja hur Pernilla ser på bröllopspresenter.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärlekenBrand logo
Fem blixtsnabba med Linus Wahlgren - så går det med kärleken

Snickaren Emil Grönholm är egentligen mer känd som "Emil fixar". På sociala medier gör han succé och ibland syns han även till i Nyhetsmorgon och pratar om olika byggen och lösningar.

En annan person som man kanske förknippar Emil med är Pernilla Wahlgren, 56. Han är nämligen mannen bakom de flesta snickerier i Villa Wahlgren. Emil har byggt allt ifrån "Pernillas kafferi" till trappor, poolen, verandor och eldstäder. Nästa projekt är att bygga en rosa bubbelpool.

De senaste åren har det rapporterats väldigt mycket om Pernillas husbygge. Men den senaste tiden är det hennes stundande bröllop som är på allas läppar.

Emil Fixar är bjuden till Pernillas bröllop

Bröllopet går av stapeln helgen den 12-14 september i Marbella och med tanke på hur nära hon kommit sin snickare Emil Fixar så är han självklart bjuden på bröllopet.

Annons

När Hänt når Emil berättar han att han är väldigt tacksam för inbjudan.

– Ja, jag ska ju gå på det. Det är som jag sa till Pernilla, att jag umgås ju mer med hennes familj än min egen. Så det klart jag måste gå på bröllop, säger Emil och fortsätter:

– De har ju så många fina vänner, så det är verkligen en ära att få bli bjuden och vara med om den här cirkusen som det kommer bli. Vi har inte haft så mycket semester i år, så vi lyxar till det lite och åker ner lite fler dagar, så det här kommer verkligen bli ett superbra avslut på sommaren.

Detta önskar sig Pernilla i bröllopspresent

Något som hör till bröllop är ju att ha med sig en bröllopspresent. Men faktum är att Pernilla bara önskar sig att man dyker upp.

Vad ska du ha för bröllopspresent, Emil?

– Alltså de säger ju såklart att de vill att man bara ska komma och att dyka upp är present nog. Men man måste ju ha med sig något, man kan ju inte gå på ett bröllop utan att ha med sig något, säger Emil och tillägger skämtsamt:

Annons

– Men jag vet inte, jag kanske kan ta något från huset och ge tillbaka det igen. Då kanske hon glömmer bort att hon haft den.

När det kommer till flyg och boende så är det något som gästerna står för själva, även om det eventuellt skiljer sig lite mellan gästerna.

– Nej jag har vänner där, så vi har löst det som så att vi kommer bo hos dem, säger Emil och tillägger:

– Alla har sin egen deal, jag har dålig koll på det där. Det är ju många av hennes vänner som bor där också, så det löser sig.

FOTO: Discovery+/MAX, Instagram

Annons