ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Det önskar sig Charlotte Perrelli i 50-årspresent – detaljerna om lyxfesten: ”Har ångest”

05 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
För ett år sedan flyttade Charlotte Perrelli och familjen till varma och soliga Marbella.
Det är också i den nya lyxvillan som schlagerdrottning ska fira 50 fyllda.
Vad mer kan man egentligen önska sig?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Charlotte Perrelli, som fyller 50 år den 7 oktober har varit gift med Anders Jensen, 47, i nio år och tillsammans har de fått sönerna Adrian, 11, och Alvin, 5.

För ett år sedan valde familjen att lämna Sverige och i stället göra som bland andra Pernilla Wahlgren, Linda Bengtzing och Bingo Rimér tidigare har gjort – köpa hus på den spanska solkusten och bo in sig i lyxiga Marbella.

Även om flytten var ett beslut som hela familjen var en del av, så var planen hela tiden att Anders skulle tillbringa mycket tid i Sverige.

”Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här”, skrev Anders i ett meddelande till Hänt.

Då fyller Charlotte Perrelli 50 år – detaljerna om lyxfesten

På måndag fyller Charlotte 50 år och det kommer såklart att firas med pompa och ståt.

Annons

I en intervju med Expressen berättar Charlotte om minglet, middagen, festen och underhållningen.

Festen kommer att hållas utomhus i villans trädgård, som ligger i exklusiva området La Zagaleta uppe i bergen ovanför Marbella. Festen är privat men Charlotte har valt att dela vissa bilder och detaljer från det kommande firandet som hon började att planera för bara några veckor sedan.

Bland annat berättar hon att 120 gäster kommer att dyka upp för att fira henne och att den större delen av de inbjudna består av familj, vänner och människor som Charlotte har kommit nära genom sitt yrke. Carola Häggkvist, 58, är en av alla som kommer – samtidigt som vännen Jill Johnson inte kan närvara på grund av en spelning som krockar.

– Vi har flugit in ett band från Sverige så det kommer bli ett superparty, säger Charlotte till tidningen.

Schlagerdrottningen har till största del planerat firandet själv, men har såklart fått hjälp av maken Anders också. Utöver bandet från Sverige så kommer gästerna mötas av en pianist när de äntrar festen. Musik från Spanien kommer också att spelas, från sombrerors som hålls i av spanska gitarrister.

Annons

– Jag vill ändå ha en spansk känsla på festen, säger Charlotte.

Vad gäller utsmyckning och dukning kommer kristallkronor att hänga fint över de dukade borden utomhus.

Det önskar sig Charlotte Perrelli i 50-årspresent

Charlotte Perrelli önskar sig ingenting, hon känner att hon inte är i behov av något speciellt och önskar heller inte någon uppståndelse med tal och annat.

Hon vill bara att alla ska ha kul.

– Vet du, jag önskar mig ingenting. Det enda jag möjligen har ångest över kring att jag fyller år är att jag inte skrev på inbjudan att min present är att ni bara kommer. Jag känner inte att jag behöver någonting. Inga presenter. Inga tal eller hej och hå. Kom bara hit och ha kul. Det räcker långt, säger hon till Expressen.

FOTO: TT, Skärmdump Instagram

Annons