LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Gravida Jonna Lundell avslöjar vad ofödda sonen ska heta: ”Tänker att det är ett tjejnamn”

14 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Youtube-paret Jocke och Jonna Lundell väntar sitt tredje barn. De har berättat att det är en liten son som kommer i början av året, nu avslöjar makarna vad han ska heta.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

De är några av Sveriges största makthavare på sociala medier – kändisparet Joakim Lundell, 39, och Jonna Lundell, 30. Sedan 2016 har de varit gifta och förutom dem består familjen av barnen Lunabelle, 5, och Lionel, 4.

Paret Lundells bebis föds i början av nästa år

I somras offentliggjorde de att Jonna nu är gravid med deras tredje barn, ett besked de gladdes väldigt mycket åt då paret, och framför allt Jonna, varit öppna angående hennes svårigheter att bli med barn. De tidigare graviditeterna blev av på olika sätt, Lionel på naturlig väg och för att få Lunabelle tog de hjälp av en klinik.

Förra veckan avslöjade Jocke och Jonna på sin Youtube-kanal Familjen Lundell att de väntar en son. De hade en påkostad baby shower där de bland annat hade köpt in pyroteknik för 25 000 kronor, de hade också hyrt ett hus där festen gick av stapeln och även lagt stora summor pengar på mat och dekorationer. På baby showern fick gästerna och familjemedlemmarna gissa vilket kön bebisen har och beroende på gissning fick de antingen en rosa eller en blå pin att sätta på tröjan.

Annons

Alla i familjen Lundell förutom Lunabelle gissade att det är en lillebror som ligger i magen – vilket också visade sig vara rätt!

Så här såg det ut hos familjen Lundell inför julen 2022. JERREVÅNG STEFAN/Aftonbladet

Jocke och Jonnas tre barn ska alla ha namn på L

Men vad ska han då heta? Jocke och Jonna har många gånger sagt att de tycker om namn som är lite annorlunda, men det har inte varit planerat att alla barnen i skaran ska ha namn som börjar på L. Detta verkar de dock ha reviderat under den här graviditeten, för nu är det bara pojknamn på L som är aktuella. I en ny video på kanalen presenterar makarna sina förslag för varandra och varje namn betygssätts. Till slut kommer de till ett beslut.

– Jag har bestämt mig, säger Jocke.

– Jag får svett och blir törstig och allting, svarar Jonna.

Annons

Det ska Lunabelles och Lionels lillebror heta

Namnet som de väljer är Lilo, vilket från början var ett av alternativen de diskuterade om det hade varit en dotter i magen. Men Jonna menar att det ju är ett neutralt namn som fungerar för båda könen.

– Jag tror att man associerar det till, eller tänker på, Lilo och Stitch, säger Jonna och fortsätter:

– Eftersom att det finns en så stark koppling till den karaktären så är det första man tänker att det är ett tjejnamn.

Och visst blir han ganska unik med sitt namn, det är nämligen bara 503 personer i Sverige (endast 0,01 procent) som heter Lilo i förnamn enligt skatteverket. Några av de andra namnen som fanns med som alternativ men som de valde bort är Lowell, Leviathan, Loki och Luca.

FOTO: Youtube skärmdump

Annons