LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Familjen annorlunda-Sami om att Mirka Norrström har Onlyfans

10 okt, 2024
Sami Nikula och Mirka Norrström medverkade båda i Familjen Annorlunda. Nu avslöjar Sami vad han egentligen tycker om Mirkas jobb med OnlyFans. – Så länge man kan ta hänsyn till barnen, säger Sami till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmammaBrand logo
Mirka Norrström om att leva singellivet som 13-barnsmamma

Under 2016 fick vi lära känna Familjen annorlunda-profilen Sami Nikula, 52. Idag bor Sami med sju barn på heltid. Dessutom har flickvännen Natalie Bonnevier, 36, också flera barn och ihop bilder de en stor familj.

En annan person vi lärde känna i Familjen annorlunda är mamman Mirka Norrström. När Hänt når Sami berättar han om hur relationen till Mirka ser ut idag, och deras olika livsval.

Sami Nikula om att Mirka Norrstörm jobbar med OnlyFans

Har du någon kontakt med Mirka?

– Jo då, vi har väl en viss kontakt. Det har vi. Inte så ofta längre, hon är ju fullt upptagen med sitt och jag med mitt. Men vi hörs av ibland och kollar läget.

Mirka har på sina sociala medier varit öppen med att hon försörjt sig genom den omtalade plattformen OnlyFans. Vilket är en abonnemangstjänst där innehållsskaparna tar betalt för att dela innehåll.

Annons

Mirka jobbar ju idag bland annat med OnlyFans, vad tycker du om det?

– Ja, jag respekterar det hon sysslar med. Jag har väl egentligen inga åsikter, var och en får göra som man vill. Så länge man kan ta hänsyn till barnen, så de inte far illa utav ens beslut.

– Men det är ju hennes liv. Jag antar att hon tar sina beslut noggrant och att hon har tänkt till. Det är svårt att ha åsikter om sådant när man själv inte befinner sig i det. Folk får göra vad de vill så länge de inte skadar sig själva och sina närmaste.

Sami Nikula om att själv skaffa OnlyFans: "Absolut inte”

Hade du kunnat tänka dig att jobba med OnlyFans?

Frågan får Sami att börja skratta.

– Herregud! Nej, absolut inte. Absolut inte! Jag vet inte, nej det där är inte min grej. Så är det bara. Även om man skulle kunna tjäna pengar på det så känner jag nej tack. Det räcker att Nathalie får se mig!, skrattar Sami.

FOTO: TV4

Annons