ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Tv-profilen Diana Moseni dödshotad efter Paradise Hotel – bemöter kritiken

27 okt, 2024
AvAlva Jonsson
author Jennifer Iversen
Jennifer Iversen
Diana Moseni gör comeback i årets Paradise Hotel och hon har fått stor uppmärksamhet i media, bland annat efter att ha deltagit i ett av de största bråken i programmets historia.
Nu berättar hon om hatstormen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”Brand logo
Diana Moseni om bråken i Paradise hotel: ”Det tittarna ville ha”

Det skandalomsusade och omåttligt populära realityprogrammet Paradise Hotel är inne på den 16 säsongen i Sverige. I programmet följer vi deltagare som bara får umgås med varandra inne på hotellet, där de festar, skapar relationer och paktar med och mot varandra.

Diana Moseni, 31, gör sin andra säsong av programmet i år. Och under sin tid i huset hade hon resten av gruppen i ett fast grepp. Hon gick hem hos många av de andra deltagarna och var en av ledarna i pakten, men hon var också involverad i ett bråk som varit omtalat.

Diana Moseni berättar om mordhoten

När Hänt träffar Moseni berättar hon om reaktionerna och meddelandena hon fått efter det stora bråket sändes.

– Det jag inte såg fram emot var pandoras, och det blev ju väldigt mycket reaktioner på det. Nu så här i efterhand känner jag att vi inte borde ha gått så hårt på, men där och då är man i den här bubblan och allt är på liv och död, säger Diana och fortsätter;

Annons

– Sen har det ju varit mycket anklagelser om att det här är mobbning och att jag är en mobbare, och det är ju mindre kul att höra. Jag vet ju att jag inte har mobbat någon och produktionen har gått ut med att det inte har varit någon mobbning, liksom.

– Det har varit så mycket, jag får kanske 6-700 elaka meddelanden per dag, jag får mycket kärlek också, men framför allt är det elaka kommentarer som är typ så: ”Jag hoppas du dör din sönderopererade blablabla”, det är verkligen ett annat klimat på sociala medier idag än när jag började för typ fem år sedan, säger hon.

”Produktionen ville att jag skulle göra en anmälan”

Hon förklarar att hon och Moa Melin som är två av de som är involverade i bråket idag är vänner och att de lagt det som hände på inspelningen bakom sig. Hon berättar också att hon är glad att det är hon som fått utstå de värsta kommentarerna eftersom hon är lite mer luttrad än de som gör sin första säsong i programmet.

– Produktionen ville att jag skulle göra en anmälan, mot flera olika privatpersoner, men jag orkade inte, säger Diana.

FOTO: Hänt / TT

Annons