ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Dominika och Anders Borgs oväntade uppbrott – efter förlovningen

17 okt, 2024
Dominika Peczynski och Anders Borg
Tv-profilen Dominika Peczynski och fästmannen Anders Borg bryter upp.
Nu säljer de sin gemensamma lägenhet i Stockholm.
"Vi håller på och säljer vår lägenhet", skriver Dominika på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Dominika Peczynski, 54, slog igenom i bandet Army of Lovers i början av 1990-talet och låten Hasta Mañana som är en cover på en ABBA-sång.

Sedan dess har Dominika haft en lång och framgångsrik karriär, där vi har sett henne som både programledare och deltagare i tv-program som till exempel Sveriges Mästerkock.

På det privata planet är Dominika sedan många år tillbaka tillsammans med kärleken och politikern Anders Borg, 56, och trots några hinder i sin relation genom åren, blomstrar deras kärlek...

Dominika lämnade in en skilsmässoansökan 2022 men ångrade sig sedan. Idag är paret faktiskt förlovade igen.

Dominika och Anders borg bryter upp från lägenheten i Stockholm

Nyligen delade Dominika med sig av en stor nyhet på sin Instagram. Där avslöjar hon att hon och Anders nu är på väg att flytta från sin lägenhet i Stockholm.

Annons

”Vi håller på och säljer vår lägenhet, eftersom den är på tok för stor. Den inköptes när vi hade fem hemmaboende barn som alla skulle ha varsitt rum. Nu har dessa barn blivit unga vuxna och har egna boenden. Bara Harry som är 13 år bor kvar.”, skriver Dominika på Instagram och fortsätter:

”En stylist har varit här och fixat. Avplottrat stället helt enkelt. En massa saker har åkt på magasinering. Lägenheten säljs via Eklund Stockholm New York, eller ESNY kort och gott.”

Var paret planerat att flytta är ännu inte känt, men under tiden passar Dominika att dela med sig av några fina bilder från deras gemensamma hem.

FOTO: TT/Instagram

Annons