ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Dominikas sorg – når inte fram till Anders Borg: ”Det är ett missbruk!”

26 okt, 2024
dominika och anders borg
Dominika Peczynski och Anders Borgs lyxvåning till salu!
För Hänt berättar hon nu och sambolivet och varför de bryter upp från det älskade hemmet.
– Anders arbetar, och det är därför jag blir så sur! För jag lever med en arbetsnarkoman, säger hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Dominika Peczynski satte eld på köket i Sveriges mästerkock – med flit: ”Tycker han är lite söt”Brand logo
Dominika Peczynski satte eld på köket i Sveriges mästerkock – med flit: ”Tycker han är lite söt”

Army of lovers-stjärnan Dominika Peczynski, 54, har synts i rutan till och från sedan början på 90-talet. I somras återförenades musikgruppen för en turné och sedan dess har de uppträtt vid flera tillfällen. Till vardags driver hon reklambyrån Mafioso PR för att inte nämna sina egna sociala medier.

Privat är Dominika några turer till trots, tillsammans med sin Anders Borg, 56. Nyligen kom beskedet att de ska sälja sin paradvåning på Östermalm, i Stockholm – men inte på grund av någon separation!

– Den är för stor. Vi var sju personer när vi köpte den här, säger Dominika till Hänt.

Dominika Peczynski och Anders Borg säljer lyxlägenheten – vill ha 40 miljoner

Den pampiga våningen köpte de 2016, och värdet verkar – konjukturen till trots – ha ökat ordentligt.

Annons

– Vi kommer att tjäna jättemycket pengar på den här lägenheten. Vi köpte den för 21 miljoner, och det är i inte i närheten av vad vi tänker säljer den för, berättar hon vidare för Hänt och fortsätter:

– Det är en underbar lägenhet, jag hoppas någon vill ha den. Alltså vi vill ha 40 miljoner för den egentligen, men det kanske man måste glömma.

Om paret fick drömma skulle de flytta till en mindre lägenhet i området – allra helst i samma hus som de bor i nu.

– Vi älskar det här huset, den här arkitekturen och det här byggåret. Men det är inte så att vi lider eller något, det är bara för stort liksom. Om jag ska gå från mitt sovrum till min sons sovrum då får jag ju 500 steg, skrattar Dominika och tillägger att hon kanske överdriver lite.

Relationen med Anders idag – oron för beteendet: ”Ett missbruk!”

Men så relationen mellan dig och Anders är bra?

– Vi kilar stadigt, man kan säga att vi är förlovade. Vi gillar varandra jättemycket, vi är lite nykära just nu.

Annons

Så härligt! Vad gör Anders nu?

– Anders är arbetsnarkoman. Han är ordförande i LKAB, sen har han massa styrelseuppdrag. Sen har han släppt en bok nu, som heter Vart är vi påväg? som har sålt slut 5000 exemplar på en vecka...

– Så ja, Anders arbetar, och det är därför jag blir så sur! För jag lever med en arbetsnarkoman.

Anders Borg och Dominika Peczynski på röda mattan
Anders och Dominika på röda mattan. Foto: Karin Törnblom/TT

Men du jobbar väl också mycket?

– Ja, men inte på samma sätt. Jag vill komma hem och dricka vin på fredagar, och kunna få komplimanger för hur jag ser ut och inte bara få så här ”jag jobbar, jag har styrelsemöte”. Då känner jag att ”då ska du fan inte vara gift med någon heller, om du ska hålla på sådär”.

– Men jag tycker mycket om att jobba, jag känner en stor arbetsglädje, men jag är inte arbetsnarkoman. Men det är han. Han är det. Och det har sina nackdelar att vara ihop med en sådan gubbe. Det finns bara 24 timmar på ett dygn.

...Och många av dem går åt att göda ”jobbmissbruket”?

– Det är ett missbruk! Men jag har så mycket kompisar så nu skiter jag i det, men förut när jag skilde mig från honom för ett par år sedan då var peaken för hur sur jag var på det. Sedan dess har jag tänkt så här ”what ever!”. Om jag iggar (ignorerar) honom lite, då blir han mer intresserad. Så det funkar också.

FOTO: TV4, TT, Instagram

Annons