LÄS MER:NYTT! Korsord Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Donald Trump bekräftar efter bilderna med Melania: ”Vi bär på en liten hemlighet...”

28 okt, 2024
Det är nio dagar kvar till valet i USA. I natt gjorde Melania Trump sitt första kampanjtal – och kysste sin make på scenen!
– Låt oss bygga ett land för morgondagen, sa hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Valet i USA närmar sig med stormsteg och det står mellan Demokraternas Kamala Harris och Republikanernas Donald Trump.

Under natten till måndag höll Donald Trump ett gigantiskt valmöte på Madison Square Garden i New York. Eventet bjöd på många oväntade talare såsom wrestlaren Hulk Hogan och tv-psykologen Dr Phil.

Men den kanske mest oväntade talaren var nog Donald Trumps hustru Melania Trump. Hon har bara gjort några enstaka framträdanden för Trumpkampanjen så Melanias tal blev verkligen kvällens överraskning.

Melania Trump kysste Donald Trump på scen

Att hon dessutom kysste sin make uppe på scenen är ytterligare en anmärkningsvärd överraskning!

När det var dags för Melania Trump på scen var det ingen mindre än Teslaägaren Elon Musk som presenterade henne.

– I generationer har den här staden producerat USAs mest orädda ledare, som har satt sin prägel på världen. New York City och USA behöver magin tillbaka. Ett land i morgon som kommer att forma vår framtid och återställa förväntningarna för generationer, talade Melania Trump från scenen.

Annons

Donald Trumps hemlighet med Melania

När det till slut var dags för kvällens huvudperson att ta plats på scenen var det Melania som fick presentera sin make.

– Välkomna upp USA:s nästa överbefälhavare, min make och president, Donald Trump, sa hon i talet.

Expresidenten promenerade fram till tonerna av Lee Greenwoods ”God Bless the USA” och de båda makarna omfamnade varandra med tre långa kindpussar – inför alla!

Efter ytterligare två kindpussar tog Donald Trump över och påbörjade sitt kampanjtal. I talet avslöjade han också att han bär på en hemlighet.

– Jag tror att vi med vår lilla hemlighet kommer att klara oss väldigt bra i representanthuset. Vår lilla hemlighet har stor inverkan, sa Donald Trump och pekade på en person utanför tv-bilderna:

– Han och jag har en liten hemlighet. Vi kommer att berätta vad det är när valkampanjen är över.

FOTO: TT

Annons